LEGO® Friends: Heartlake City Park Café 41426

LEGO® 41426 – LEGO Friends Heartlake City Park Café

Ismersz egy gyermeket, aki szeret a barátaival lógni ? Add neki ajándékba a Heartlake City Park (41426) készletet, és minden nap eljátszhatja, hogy a haverjaival tölti az időt ezen a párizsi stílusú törzshelyen! Minden elemében játék Az ínyenc gyermekek örömmel játszanak majd a játékkávézó kiegészítőivel, elképzelve, hogy ők szolgálják fel az összeütött turmixokat és gofrikat az éhes vendégeknek. Az épület játékkonyhája tele van takaros részletekkel.

A csuklós gofrisütő, az italturmixgép és a főzési alapanyagok mind segítenek a gyermekeknek kreatív gyümölcsleveket készíteni. A fiatalok Mia szerepét is eljátszhatják, az ő játék gördeszkájával, a mókusával játszva, miközben az uzsonnára vár. Játékok szívből A LEGO Friends készletek átviszik a tv-műsor Heartlake City-jének jeleneteit a gyermekek szobájába, ahol újra eljátszhatnak nekik tetsző történeteket, vagy maguk is kitalálhatnak újakat.

A LEGO Friends lányok, Mia, Stephanie, Andrea, Emma és Olivia társaságában a gyermekek felfedezhetik szenvedélyeiket a barátaikkal, akik „épp olyanok, mint ők.

7 190 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

A gyermekek felépítik ezt a szép parkkávézó készletet, majd elképzelik, hogy kiszolgálják a vendégeket, és ételt készítenek, vagy egyszerűen csak úgy tesznek, mintha a barátaikkal lógnának.

Csinos kis párizsi stílusú kávézó a kreatív szerepjátékhoz

• Kelts étvágyat a többórás kreatív, mókás ételes játékra ezzel a Heartlake City Park Café (41426) készlettel! A gyermekek eljátszhatják a felszolgálót egy játékmenüvel, elkészíthetik a játékételt, vagy elképzelhetik, hogy ők a vendégek, és élvezik a finom uzsonnát.
• Ebben a kávézó játékkészletben találsz 2 minifigurát, egy mókusfigurát, egy konyhát játék gofrisütővel és turmixgéppel és sok játékkávézó kiegészítőt, amelyek segítenek a gyermekeknek elmerülni a játékban, és fejleszteni történetmesélő képességeiket.
• A gyermekek eljátszhatják, hogy ételt készítenek, felszolgálhatnak az asztalnál, vagy megszemélyesíthetnek egy vendéget. Mivel ez a LEGO® Park Café kompatibilis az összes LEGO készlettel és kockával, a készlet határtalanul kombinálható.
• Nagyszerű ünnepi, születésnapi vagy ötletszerű ajándék lehet olyan 6 éveseknek vagy nagyobbaknak, akik szeretik az étel témájú játékokat. 224 elemével kiadós, ugyanakkor teljesíthető építési projektet jelent a LEGO® építőjátékokkal először találkozó gyermekeknek.
• A kávézó épületének méretei: több mint 11 cm magas és 14 cm hosszú, így kicsi a kiállítási helyigénye. És ki ne akarná megmutatni ezt a szép párizsi stílusú éttermet a cuki francia ajtókkal?
• A gyermekek nem akarnak majd várni a kreatív parkos játékkal, ezért jó hír, hogy ez a kávézó játékkészlet nem igényel elemeket, ami azt jelenti, a móka azonnal kezdődhet.
• Mint minden fantasztikus LEGO® Friends játék, a Heartlake City Park Café is átlátható útmutatókat tartalmaz, amelyeket a 6 éves vagy nagyobb gyermekek könnyen követhetnek. Szóval tarthatsz egy kis szünetet, amíg a kis építő az építéssel van elfoglalva!
• Segíts a fiataloknak felfedezni saját érdeklődési körüket a színes LEGO® Friends Heartlake City játékkészletekkel! Velük a gyermekek újra eljátszhatják a tv-sorozat jeleneteit, de kitalálhatnak saját történeteket is.
• A LEGO® építőkészletek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak. Az egységesség, a kompatibilitás és az egyszerű összerakhatóság minden alkalommal garantált, és ez már 1958 óta így van.
• A LEGO® Friends készleteket szigorúan teszteljük, hogy minden építőkészlet biztosan megfeleljen a legmagasabb szintű globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

További információk

Márka

,

Korosztály

, , , , ,

Fiúknak vagy lányoknak?

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: