LEGO® Friends: Macskaápoló autó 41439

A 4 éves kortól ajánlott szett tele van részletekkel, így a kicsikre nagyszerű játékélmény vár. Minden csomag kocka tartalmaz egy kész modellt és egy szereplőt, amiket a gyermekek gyorsan megépíthetnek, így azonnal belevághatnak a játékba! A szett tartalmaz egy kezdőkockát, ami egy részben megépült alapot nyújt. A gyermekek csatlakozhatnak LEGO® Friends Emmához és Miához, miközben játék járművükkel felveszik a nyírásra szoruló macskákat, és visszaviszik őket a szalonba, hogy megszépüljenek.

Remek móka családoknak!

A 4 éves kortól ajánlott szettekkel a felnőttek és a fiatalok osztozhatnak az építési mókában. Egyszerű kezdet – a papíralapú útmutató mellett Instructions PLUS-t is van hozzzá. A LEGO Építési útmutatók alkalmazás közelítő, szellem és forgó eszközeivel a gyermekek könnyen megérthetik az építési folyamatot. Az alkalmazásban a gyermekek elmenthetik építéseiket, s így könnyedén bármikor visszatérhetnek oda, ahol tartottak vele.

• Az értékes Macskaápoló autó (41439) készlettel a gyermekek elmerülhetnek az építésben, miközben elképzelik, hogy macskákat vesznek fel egy cicastílusú autóval, és megszépítik őket a szalonban.

• Ez a gyermekeknek szánt, kompakt macskás játék tartalmazza LEGO® Friends Emmát és Miát, valamint egy játék macskát és egy kiscicát a korlátlan szerepjátékos mókához. A kezdőkocka segít az építés elkezdésében, így rengeteg idő marad a játékra!

• A többi LEGO® Friends készlethez hasonlóan ez a játék is telis-tele van aranyos kiegészítőkkel, többek között egy macskakeksszel és egy cumisüveggel, amivel megetetheted a kiscicát.

• Klassz születésnapi ajándék a 4 éves vagy nagyobb fiúknak és lányoknak, akik megérdemelnek egy kis meglepetést. Jutalmazd a szorgalmat egy kreatív, hétköznapi ajándékkal, ami órákig tartó szórakozást nyújt, és az építési készségeket is fejleszti.

• Az autó több mint 10 cm széles, a szalon pedig több mint 6 cm széles. Mivel minden LEGO® építőelemmel kompatibilis, a gyermekek kibővíthetik, így növelve az építésben való önbizalmukat.

 

3 590 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Fiúknak vagy lányoknak?

,

Korosztály

, , , , ,

Márka

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: