LEGO Friends: Tengerparti felfrissülés 41397 - 1. kép
LEGO® Friends: Tengerparti felfrissülés 41397
6 590 Ft   Kosárba teszem

LEGO® Friends: Tengerparti felfrissülés 41397

Hűtsd le magad és kapcsolódj ki Emma koktél furgonjában! A friss gyümölcsök lenyűgöző keverékét és szórakozást szállít a Heartlake City tengerpartra. Segíts neki elkészíteni a gyümölcs leveket és kiszolgálni a vásárlókat! Vagy kapcsolódj ki Andreával, miközben a nyugágyon sütkérezik és turmixot szürcsöl. Mi az ott a vízben? Egy pár delfin felugrott köszönni! Segíts Andreának felpattanni a szörfdeszkára, hogy közelebb mehessen hozzájuk!

Hagyd, hogy a kis séfek menjenek egy kört ezzel a könnyen megépíthető LEGO® Friends Tengerparti felfrissülés játékkal (41397)! Ez a 4 év fölöttieknek szánt készlet telis-tele van játékindítókkal, így a gyermekek órákon át szórakozhatnak, miközben elkészítik a turmixokat, kikapcsolódnak a tengerparton vagy a játék delfinekkel játszanak. Ez a gyermekeknek szánt, mozgó tengerparti bár remekül néz ki egy asztalon kiállítva, de akár a hálószobából is bárhová, elszáguldhatsz vele, ahol egy kis gyümölcsös szórakozásra van szükség! Első lépések a LEGO univerzumban Ez a 4 év fölöttieknek szánt LEGO Friends készlet szórakoztató módon tanítja meg az óvodásokat építeni. Tartalmaz egy különleges, kezdőkockából álló alvázat, mellyel még az újonc építők is átélhetik a játék furgon önálló megépítésével járó büszkeséget. Vezető kéz Tartalmaz egy egyszerű útmutatót az építéshez és a játékhoz, mely segít a legkisebbeknek megérteni az építési lépéseket, emellett fejleszti képzelőerejüket és önbizalmukat – nagyszerű módja annak, hogy bevezesse a gyermekeket a LEGO kockák építésébe. Töltsd le a LEGO Life alkalmazást, hogy a gyermekek az Instruction PLUS felületen is megnézhessék ezt a LEGO Friends készletet. A segítségével különböző módokban láthatják alkotásukat életre kelni.

6 590 Ft  

Már csak kevés érhető el belőle

Segíts a 4 év fölötti gyermekeknek felfedezni a turmixok készítésének és a barátokkal töltött idő nek az örömét ezzel a mozgó bárral – LEGO® útjuk tökéletes első lépése.

Az egyszerű építés és a gyümölcsös szórakozás tökéletes keveréke!

• A könnyen megépíthető, ételes játék furgonnal a gyermekek felfedezhetik az egészséges ételek és italok készítésének örömét. Tartalmaz egy egyszerű, mégis színpompás, nyitott oldalú furgont és egy LEGO® tengerpartot – mindezt pedig kifejezetten úgy tervezték, hogy az apró ujjak könnyedén meg tudják építeni.
• Ez a Tengerparti felfrissülés (41397) készlet tartalmaz egy vízparti jelenetet, LEGO® Friends Emma és Andrea minifiguráit és 2 delfin figurát. A 4 év fölötti gyermekeknek szánt készletek egyszerű építési lépéseken keresztül növelik a gyermekek önbizalmát.
• A 4 év fölöttieknek szánt készletekkel a gyermekek hamar belevághatnak az építésbe. A készlet Kezdőkockákat is tartalmaz, melyek felgyorsítják az építést és segít a gyermekeknek elsajátítani a korai építési készségeket. Ezzel az egyszerű építőjátékkal a gyermekek csak hozzáadnak néhány kockát az alvázhoz, és már gurulhatnak is!
• Ez a gyermekeknek szánt ételes játék furgon ideális LEGO® ajándék az óvodások és fiatal gyermekek számára, akik kevés kockaépítési tapasztalattal rendelkeznek. A segítségével interakcióba léphetnek a LEGO® Friends TV sorozatból ismert szereplőkkel.
• Ez a játékkészlet könnyen kezelhető, mégis örömteli építési kihívást nyújt az óvodások számára. Több mint 14 cm hosszú, így a gyermekek büszkén kirakhatják a szobájukban ezt a helyes kis játék teherautót.
• Ehhez a büfékocsis játékkészlethez nincs szükség elemekre, csak egy kis lelkesedésre az út során, és már bele is vághatsz a turmixok eladásába Heartlake City-ben a LEGO Friends barátnő, Emma segítségével!
• Győzd le az építési akadályokat a LEGO® Life alkalmazással! Töltsd le, hogy hozzáférj az Instructions PLUS felülethez. Olvasd be a játékkészlet kódját, majd a különböző néző módok segítségével a gyermekek láthatják alkotásukat életre kelni!
• Hagyd, hogy kis építőd kikapcsolódjon Heartlake City lányaival egy olyan helyen, ahol a gyermekek megismerhetik a kalandok világát, legjobb barátaik társaságában.
• A LEGO® játékkészletek már 1958 óta megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztosítva a folyamatosságot, kompatibilitást és az egyszerű összerakhatóságot és szétszedhetőséget minden alkalommal.
• A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO® kockákat és elemeket, így garantálva, hogy minden gyermekeknek szánt építőkészlet megfelel a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

Additional Information

Életkor

, , , , , , , , , , , , , , ,

Korosztály

, , , , , ,

Márka

,

Nem

Gyártó

Szállítási összehasonlító táblázat: