LEGO Hidden Side: A sötétség világítótornya 70431 - 1. kép
LEGO® Hidden Side: A sötétség világítótornya 70431
17 990 Ft   Kosárba teszem

LEGO® Hidden Side: A sötétség világítótornya 70431

17 990 Ft  

Már csak kevés érhető el belőle

15 000 Ft kosárérték felett a szállítás ingyenes!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
Biztonságos fizetés

Fedezd fel a kiterjesztett valóság (AR) élményt, ahol a fizikai és a digitális játékélmény egyesül ebben a LEGO® Hidden Side A sötétség világítótornya játékkészletben!

Elképesztő, alkalmazással irányított LEGO® szellemvadász játék gyermekeknek

• A 8 éves vagy annál idősebb gyermekek nagyon fogják élvezni a magával ragadó, egy- vagy többszereplős kiterjesztett valóság (AR) játékélményt ezzel a LEGO® Hidden Side sötétség világítótornya játékkészlettel – amely szellemesen kombinálja a fizikai és a digitális LEGO játék valóságát.
• Mit rejt a doboz? Ez az AR játékkészlet digitálisan interaktív világítótorony modellt tartalmaz szirttel, sziklákkal és egy mólóval, valamint jet skivel és Jack, Parker, csontváz, Jennie Napo és Claus Stormward minifigurával.
• Ebben a LEGO® világítótorony modellben elképesztő digitális világ elevenedik meg, ha a LEGO® Hidden Side AR alkalmazással ellátott okoseszközön keresztül szemléljük. A gyermekek ezután vadászhatnak a szellemekre, rejtélyeket oldhatnak meg, és csatázhatnak a szellemek vezetőjével, Joe Ishmael-lel¬¬¬¬¬.
• Ideális születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándékot keresel 8 éves vagy annál idősebb gyermekek számára? Ez a LEGO® Hidden Side kiterjesztett valóság játék remek ajándék a LEGO építőjátékok rajongói és olyan gyermekek számára, akik szeretik a virtuális valóságot és a videojátékokat.
• Megépítve a többfunkciós LEGO® Hidden Side A sötétség világítótornya (70431) modell 29 cm magas, 22 cm széles és 18 cm mély.
• Elem nélkül működő építőjáték A Hidden Side AR alkalmazás kompatibilis egyes iOS és Android eszközökkel. Kérjük, ellenőrizd a kompatibilitást a www.LEGO.hu/devicecheck oldalon! A gyermekek kérjenek szüleiktől engedélyt az online csatlakozás előtt!
• Ezt a LEGO® Hidden Side kiterjesztett valóság alapú építőkészletet gyerekjáték megépíteni. Könnyen követhető építési útmutatót is találsz a csomagban és online. Csak bontsd ki a kockákat tartalmazó zacskókat, és már kezdődhet is a móka!
• A LEGO® Hidden Side univerzum Newbury képzeletbeli városában található, ahol szellemek kísértik az embereket és épületeket. A kiterjesztett valóság játékélményt folyamatosan új tartalommal, szellemekkel és eseményekkel bővítjük.
• A LEGO® Hidden Side kiterjesztett valóságbeli játékok a legszigorúbb iparági és minőségi szabványoknak felelnek meg, annak érdekében, hogy a LEGO kockák és elemek szabvány méretűek, kompatibilisek és továbbra is könnyen összeilleszthetőek és szétszedhetőek legyenek – minden alkalommal.
• A LEGO Csoportnál ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és elemezzük építőkockáinkat és elemeinket, így biztosítjuk, hogy minden gyermekeknek szánt játékkészlet megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

Additional Information

Életkor

, , , , , , , , , , ,

Korosztály

, , , ,

Márka

,

Nem

Gyártó

Szállítási összehasonlító táblázat: