LEGO Hidden Side: Üdvözlünk a Hidden Side-ban! 70427 - 1. kép
LEGO® Hidden Side: Üdvözlünk a Hidden Side-ban! 70427
6 990 Ft   Kosárba teszem

LEGO® Hidden Side: Üdvözlünk a Hidden Side-ban! 70427

Vesd bele magad a fantasztikus egyszemélyes vagy többszemélyes játékba és a kiterjesztett valóság (AR) élményébe ezzel a LEGO® Hidden Side készlettel! Építsd meg a kísértetjárta fa modellt Jack, Axel Chops, Scrimper és Waylon minifigurával, töltsd le az ingyenes Hidden Side AR alkalmazást, és szkenneld be az okoseszközöddel a modellt, ami így életre kel. Azután vadássz szellemekre, oldd meg a rejtélyeket, csatázz a főszellemmel, Lady E-vel, és segíts Jacknek, hogy el tudjon menekülni a kísértetjárta digitális világból!

A virtuális valóság és a videojátékok szerelmesei nagyon fogják élvezni a fantasztikus LEGO® Hidden Side univerzumot, ahol a fizikai és a digitális világ összeér egy hihetetlen, egy- vagy többszemélyes játékban a kiterjesztett valóság (AR) élményében. Ez az Üdvözlünk, ez a Hidden Side (70427) szellemvadász játék ötvözi a LEGO építőjátékok nyitott, kreatív játékélményét egy alkalmazással – azaz a modellel való interakció eseményeket indít el a digitális világban. Digitálisan interaktív építőjáték gyermekeknek. Egy egész szellemvilág elevenedik meg előttünk, mikor az ingyenes LEGO AR alkalmazással ellátott okoseszközön keresztül szemléljük az Üdvözlünk a Hidden Side-ban! modellt. A gyermekek ezután vadászhatnak a szellemekre, csatázhatnak a szellemek vezetőjével, Lady E-vel, felfedezhetik és megoldhatják a rejtélyeket: akár egyedül, akár online, a barátaikkal. A 4 minifigurával pedig kreatív szerepjátékra is lehetőséget ad! Üdvözlünk, ez a Hidden Side A LEGO Hidden Side univerzum Newbury képzeletbeli városában található, ahol szellemek kísértik az embereket és épületeket. A kiterjesztett valóság játékélményt folyamatosan új tartalommal, szellemekkel és különleges eseményekkel bővítjük.

6 990 Ft  

Elérhető

Ismertesd meg a fiatalabb gyermekeket ezzel a fantasztikus LEGO® játékélménnyel, ami ötvözi a fizikai és a digitális világot a hihetetlen LEGO Hidden Side AR játékkal.

Elképesztő, alkalmazásalapú LEGO® szellemvadász játék gyermekeknek

• A LEGO® Hidden Side építőjáték a LEGO építőkészletek nyitott, kreatív élményét egy alkalmazással ötvözi, így fantasztikus, egy- vagy többszemélyes játékot tesz lehetővé a kiterjesztett valóság (AR) játékélményének köszönhetően. Ideális 7 éves vagy annál idősebb gyermekek számára.
• Mit rejt a doboz? Egy digitálisan interaktív LEGO® Hidden Side kísértetjárta fa modellt szórakoztató jellemzőkkel és funkciókkal, plusz szellemvadász Jack és megszállt Axel Chops, Scrimper és Waylon minifigurát.
• Ebben a kísértetjárta fa modellben elképesztő digitális világ elevenedik meg, ha a LEGO® Hidden Side AR alkalmazással ellátott okoseszközön keresztül szemléljük. A gyermekek ezután vadászhatnak a szellemekre, rejtélyeket oldhatnak meg, és csatázhatnak a szellemek vezetőjével, Lady E-vel.
• Születésnapi vagy más alkalomra szóló ajándékot keresel 7 éves vagy annál idősebb gyermekek számára? Ez a LEGO® Hidden Side játékkészlet remek ajándékötlet a LEGO építőjátékok rajongói és olyan gyermekek számára, akik szeretik a virtuális valóságot és a digitális játékokat.
• Megépítve ez a LEGO® Üdvözlünk, ez a Hidden Side (70427) modell 17 cm magas, 22 cm széles és 13 cm mély.
• Elem nélkül működő építőjáték A Hidden Side AR alkalmazás kompatibilis egyes iOS és Android eszközökkel. Kérjük, ellenőrizd a kompatibilitást a www.LEGO.hu/devicecheck oldalon! A gyermekek kérjenek szüleiktől engedélyt az online csatlakozás előtt!
• Ezzel a LEGO® Hidden Side kiterjesztett valóság alapú, alkalmazással működő építőkészlettel hamar nekiláthatsz a játéknak. Könnyen érthető építési útmutatót találsz a dobozban és online – csak bontsd ki a kockákat tartalmazó zacskókat, és kezdődhet a móka!
• A LEGO® Hidden Side univerzum Newbury képzeletbeli városában található, ahol szellemek kísértik az embereket és épületeket. A kiterjesztett valóság játékélményt folyamatosan új tartalommal, szellemekkel és eseményekkel bővítjük.
• A LEGO® Hidden Side építőjáték készletek megfelelnek a legszigorúbb iparági és minőségi szabványoknak, hogy minden LEGO kocka és elem szabvány méretű, kompatibilis és könnyen összeilleszthető és szétszedhető legyen minden alkalommal.
• A LEGO Csoportnál ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és elemezzük építőkockáinkat és elemeinket, így biztosítva, hogy minden gyermekeknek szánt játékkészlet megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

Additional Information

Életkor

, , ,

Korosztály

Márka

,

Nem

Gyártó

Szállítási összehasonlító táblázat: