LEGO® Hidden Side: Üdvözlünk a Hidden Side-ban! 70427

Vesd bele magad a fantasztikus egyszemélyes vagy többszemélyes játékba és a kiterjesztett valóság (AR) élményébe ezzel a LEGO® Hidden Side készlettel! Építsd meg a kísértetjárta fa modellt Jack, Axel Chops, Scrimper és Waylon minifigurával, töltsd le az ingyenes Hidden Side AR alkalmazást, és szkenneld be az okoseszközöddel a modellt, ami így életre kel. Azután vadássz szellemekre, oldd meg a rejtélyeket, csatázz a főszellemmel, Lady E-vel, és segíts Jacknek, hogy el tudjon menekülni a kísértetjárta digitális világból!

A virtuális valóság és a videojátékok szerelmesei nagyon fogják élvezni a fantasztikus LEGO® Hidden Side univerzumot, ahol a fizikai és a digitális világ összeér egy hihetetlen, egy- vagy többszemélyes játékban a kiterjesztett valóság (AR) élményében. Ez az Üdvözlünk, ez a Hidden Side (70427) szellemvadász játék ötvözi a LEGO építőjátékok nyitott, kreatív játékélményét egy alkalmazással – azaz a modellel való interakció eseményeket indít el a digitális világban. Digitálisan interaktív építőjáték gyermekeknek. Egy egész szellemvilág elevenedik meg előttünk, mikor az ingyenes LEGO AR alkalmazással ellátott okoseszközön keresztül szemléljük az Üdvözlünk a Hidden Side-ban! modellt. A gyermekek ezután vadászhatnak a szellemekre, csatázhatnak a szellemek vezetőjével, Lady E-vel, felfedezhetik és megoldhatják a rejtélyeket: akár egyedül, akár online, a barátaikkal. A 4 minifigurával pedig kreatív szerepjátékra is lehetőséget ad! Üdvözlünk, ez a Hidden Side A LEGO Hidden Side univerzum Newbury képzeletbeli városában található, ahol szellemek kísértik az embereket és épületeket. A kiterjesztett valóság játékélményt folyamatosan új tartalommal, szellemekkel és különleges eseményekkel bővítjük.

9 290 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

Ismertesd meg a fiatalabb gyermekeket ezzel a fantasztikus LEGO® játékélménnyel, ami ötvözi a fizikai és a digitális világot a hihetetlen LEGO Hidden Side AR játékkal.

Elképesztő, alkalmazásalapú LEGO® szellemvadász játék gyermekeknek

• A LEGO® Hidden Side építőjáték a LEGO építőkészletek nyitott, kreatív élményét egy alkalmazással ötvözi, így fantasztikus, egy- vagy többszemélyes játékot tesz lehetővé a kiterjesztett valóság (AR) játékélményének köszönhetően. Ideális 7 éves vagy annál idősebb gyermekek számára.
• Mit rejt a doboz? Egy digitálisan interaktív LEGO® Hidden Side kísértetjárta fa modellt szórakoztató jellemzőkkel és funkciókkal, plusz szellemvadász Jack és megszállt Axel Chops, Scrimper és Waylon minifigurát.
• Ebben a kísértetjárta fa modellben elképesztő digitális világ elevenedik meg, ha a LEGO® Hidden Side AR alkalmazással ellátott okoseszközön keresztül szemléljük. A gyermekek ezután vadászhatnak a szellemekre, rejtélyeket oldhatnak meg, és csatázhatnak a szellemek vezetőjével, Lady E-vel.
• Születésnapi vagy más alkalomra szóló ajándékot keresel 7 éves vagy annál idősebb gyermekek számára? Ez a LEGO® Hidden Side játékkészlet remek ajándékötlet a LEGO építőjátékok rajongói és olyan gyermekek számára, akik szeretik a virtuális valóságot és a digitális játékokat.
• Megépítve ez a LEGO® Üdvözlünk, ez a Hidden Side (70427) modell 17 cm magas, 22 cm széles és 13 cm mély.
• Elem nélkül működő építőjáték A Hidden Side AR alkalmazás kompatibilis egyes iOS és Android eszközökkel. Kérjük, ellenőrizd a kompatibilitást a www.LEGO.hu/devicecheck oldalon! A gyermekek kérjenek szüleiktől engedélyt az online csatlakozás előtt!
• Ezzel a LEGO® Hidden Side kiterjesztett valóság alapú, alkalmazással működő építőkészlettel hamar nekiláthatsz a játéknak. Könnyen érthető építési útmutatót találsz a dobozban és online – csak bontsd ki a kockákat tartalmazó zacskókat, és kezdődhet a móka!
• A LEGO® Hidden Side univerzum Newbury képzeletbeli városában található, ahol szellemek kísértik az embereket és épületeket. A kiterjesztett valóság játékélményt folyamatosan új tartalommal, szellemekkel és eseményekkel bővítjük.
• A LEGO® Hidden Side építőjáték készletek megfelelnek a legszigorúbb iparági és minőségi szabványoknak, hogy minden LEGO kocka és elem szabvány méretű, kompatibilis és könnyen összeilleszthető és szétszedhető legyen minden alkalommal.
• A LEGO Csoportnál ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és elemezzük építőkockáinkat és elemeinket, így biztosítva, hogy minden gyermekeknek szánt játékkészlet megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

További információk

Márka

,

Korosztály

Fiúknak vagy lányoknak?

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: