LEGO Ideas: 123 Sesame Street 21324

A Szezám utca több mint 50 évig a család kedvenc TV műsora volt. Most pedig megalkothatod a 123 Sesame Street színes, LEGO kockákból épült változatát, és felelevenítheted a klasszikus jeleneteket ezzel a felnőtteknek szánt, klassz, megépíthető és kiállítható LEGO Ideas (21324) készlettel.

A 123 Sesame Street épületben megtalálod Bert és Ernie lakását, Elmo hálószobáját és Bert tetőtéri madárházát, amelyek a rajongók örömére telis-tele vannak eredeti részletekkel és kiegészítőkkel. Az ikonikus utcasarkot Hooper boltja, Nagy Madár fészke, Oscar the Grouch szemetese és még sok minden más is kiegészíti. A készlet tartalmazza a Sesame Street szereplőinek, Elmónak, Sütiszörnynek, Bertnek és Ernie-nek, valamint Oscar the Grouch-nak a minifiguráit, valamint a Nagy Madár figurát is, amelyek fantáziadús mókára inspirálnak.

A LEGO építőkészletek gyűjteményének része, amelyeket úgy terveztek, hogy segítsen a felnőtteknek tudatos, kreatív módon kikapcsolódni, így ez a modellkészlet szuper ajándék saját magadnak, a családtagjaidnak, valamint bármelyik Szezám utca rajongónak, a LEGO szerelmeseinek és hobbiépítőknek is.

54 890 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Fiúknak vagy lányoknak?

,

Márka

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: