LEGO® Jurassic World: Dr. Wu laborja: Bébidinoszauruszok szökése 75939

Csatlakozz Dr. Wuhoz a klassz laborjában, ahol új dinoszauruszokat teremt! De vigyázz – a számítógépen egy figyelmeztető üzenet jelent meg. Valaki megpróbálja szabotálni a parkot! Most pedig a Triceratopsok kitörtek a ketrecükből! Segíts Owennek megnyugtatni a bébidinoszauruszokat! Segítened kell Dr. Wunak megvédeni a bébi Ankylosaurust és az inkubátorban lévő dinoszaurusztojásokat! LEGO® Jurassic Worldben minden nap izgalmas!

A gyermekek eljátszhatják, ahogy új dinoszauruszfajokat teremtenek és segítenek Owen Grady-nek megállítani a dinoszauruszok szökését ezzel a LEGO® Jurassic World Dr. Wu laborja: Bébidinoszauruszok szökése (75939) játékkészlettel. A készlet tartalmaz egy ledönthető „üvegfal“ funkciót, kockából épült dinoszaurusztojás-inkubátort, mikroszkópot, állítható robotkart, laptopot és egy „figyelmeztető“ üzenettel felugró panelt, melyek igazán kreatív játékra inspirálnak. Korlátlan kalandok Ez a gyermekeknek szánt, szórakoztató építőkészlet tartalmaz 2 minifigurát, valamint új, 2020 júniusában megjelenő bébi Ankylosaurus és Triceratops dinoszauruszfigurákat, melyekkel korlátlan Jurassic World kalandokban lehet részed. Emellett tartozik hozzá egy lépésről lépésre vezető útmutató is, így a kezdők is átélhetik a LEGO építés örömét. Dinoszauruszos móka! A LEGO Jurassic World készletek nagyszerű születésnapi ajándékok a rajongók bármely korosztályának. Találsz köztük öntött, megépíthető dinoszauruszfigurákat, minifigurákat, részletesen kidolgozott járműveket és még sok minden mást is, melyekkel eljátszhatod az animációs sorozat és a filmek jeleneteit, kitalálhatsz saját történeteket vagy egyszerűen megépítheted és kiállíthatod a gyűjthető modelleket.

8 290 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

A gyermekek megépíthetik Dr. Wu zseniálisan részletes laborját, és eljátszhatják, ahogy új dinoszauruszokat teremtenek ezzel a mókás LEGO® Jurassic World játékkészlettel!

Dinoszauruszos játékkészlet, mely kreatív szerepjátékra inspirál

• A gyermekekre órákon át tartó, kreatív szerepjáték vár ezzel a Dr. Wu laborja: Bébidinoszauruszok szökése (75939) játékkészlettel, mely tartalmazza Dr. Wu laborjának részletesen kidolgozott, kockákból épült változatát, amit a LEGO® Jurassic Worldből ismersz.
• A gyermekek izgalmas Jurassic World történeteket találhatnak ki a tudományos áttörésről és a dinoszauruszok szökéséről a 2 minifigura segítségével – Owen Gardy-vel és Dr. Wuval –, valamint az új, 2020 júniusában megjelenő bébi Triceratops és Ankylosaurus játékfigurákkal.
• A készlet tartalmaz egy ledönthető „üvegfal“ funkciót, kockákból épült dinoszaurusztojás-inkubátort, mikroszkópot, állítható robotkart, laptopot és egy „figyelmeztető“ üzenettel felugró panelt, melyek beindítják a rajongók képzeletét.
• Ezzel a 164 elemből álló építőkészlettel számtalan módon lehet játszani, így remek születésnapi vagy ünnepi ajándék a 6 éves vagy annál idősebb, kreatív fiúk és lányok számára, mely bevezeti őket a LEGO® Jurassic World készletek világába.
• A laboratórium több mint 10 cm magas, 22 cm széles és 8 cm mély – kompakt méretének köszönhetően befér egy hátizsákba, így útközben is lehet vele játszani –, emellett nagyszerűen kombinálható más LEGO® Jurassic World készletekkel, így még több játéklehetőséget kínál.
• Ez a klassz LEGO® Jurassic World dinoszauruszos játék kizárólag LEGO építőkockákból áll, melyet a gyermekek kreativitása működtet – nincs szükség elemekre – így a kalandos játékok sosem merülnek le!
• Azon gondolkodsz, hogy megvásárold-e ezt a Jurassic World dinoszauruszos készletet valakinek, aki számára még újak a LEGO® játékok? Ne aggódj! A dobozban találsz egy könnyen követhető, illusztrált építési útmutatót. Nyisd ki a dobozt, és már indulhat is az móka!
• A LEGO® Jurassic World építőkészletek fantasztikusak a gyermekek és a felnőtt rajongók számára is, hiszen eljátszhatják az animációs sorozat és a filmek jeleneteit, saját dinoszauruszos kalandokat találhatnak ki vagy egyszerűen csak megépíthetik és kiállíthatják a gyűjthető modelleket.
• A LEGO® kockák megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, továbbá a saját minőségi követelményeinknek is, annak érdekében, hogy az építőelemek tökéletesen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – és ez már 1958 óta így van.
• A LEGO® kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és alaposan megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy minden építőjáték megfeleljen a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak – így akár még egy dinoszaurusztámadást is túlélhetnek!

További információk

Márka

,

Korosztály

, , , , ,

Fiúknak vagy lányoknak?

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: