LEGO® Jurassic World: Elszabadult Dilophosaurus 75934

Fedezd fel a LEGO Jurassic World világát Owen Grady-vel, majd építsd meg drónját és gondoskodj a dinoszauruszokról! Ismerd meg Hudson Harpert, a gyermeket, aki mindent tud a dinoszauruszokról. Utána építsd meg LEGO kockákból a dinoszaurusz fej alakú piaci standot! De légy óvatos – egy fiatal Dilophosaurus megszökött, és épp Hudson mögött ólálkodik. Repülj a helyszínre Owen drónjával, tüzelj a hálóvetővel és fogd el a dinoszauruszt! Ezzel az akciódús LEGO játékkészlettel minden nap új kaland vár rád! • Ez a LEGO Jurassic World dinoszaurusz játékkészlet 3 minifigurát tartalmaz: Owen Grady-t, Hudson Harpert és egy parki dolgozót, valamint egy új, 2019 júniusában megjelenő Dilophosaurus játékfigurát. A játék drón helikopter egy minifigurának kialakított pilótafülkét, 4 forgó rotort és hálóvető funkciót tartalmaz. A dinoszaurusz fej alakú piaci standon vár rád egy bemutatótartály, 4 plakát matrica, zászló és olyan válogatott elemek, mint egy ásó, seprű, háló, 2 kalap és 2 pattogatott kukoricás doboz. A Dilophosaurus figura állítható állkapcsokkal van ellátva. Hudson Harper és a park dolgozó új minifigurái 2019 júniusában jelennek meg. Ezzel a gyűjthető játékkal a gyermekek eljátszhatják a LEGO Jurassic World animációs sorozat izgalmas jeleneteit. Ez a LEGO építőjáték készlet nagyszerű dinoszaurusz témájú ajándék ötlet gyermekek számára. A játék drón helikopter méretei: több mint 4 cm magas, 11 cm hosszú és 11 cm széles. A piaci stand méretei: több mint 9 cm magas, 10 cm széles és 6 cm mély.

10 390 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Márka

,

Korosztály

, , , , ,

Fiúknak vagy lányoknak?

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: