LEGO® Marvel Super Heroes: Keselyű teherautó rablás 76147

Keselyű ellopja az ékszereket a pénzszállító teherautóból! Lecsap az égből, felrobbantja a teherautó hátulját, megragadja az ékszerdobozokat egy lánccal, majd elrepül a lopott kinccsel. Pókember a helyszínre száguld motorjával, hogy a nap hőse legyen. Vigyázz, Pókember! A Keselyű mindenhova ékszereket dobál! Vajon Pókember be tudja hálózni Keselyűt, vagy a szárnyas gonosztevőnek sikerül elmenekülnie? Csak tőled függ!

Kis szuperhősöd akcióba lendülhet Pókemberrel, hogy elkapja Keselyűt, miközben a szárnyas gonosztevő minifigura lecsap, felrobbantja a pénzszállító teherautót és ellopja az ékszereket! Nagyszerű módja annak, hogy bevezesd az óvodásokat a LEGO® építés világába. Klassz, megépíthető akciójáték járművekkel és minifigurákkal Ez a Pókember játékkészlet tartalmaz 3 LEGO minifigurát – Pókembert, a Keselyűt és egy sofőrt –, egy klassz motort és egy pénzszállító teherautót. A gyermekek „felrobbanthatják“ a teherautó hátulját, hogy felfedjék az ékszerdobozokat, majd kivehetik a motort, és egy sportos kinézetet alakíthatnak ki a motorháztetőnek. Egy egyszerű útmutató növeli a gyermekek önbizalmát, ami minden építési lépés célját elmagyarázza. Töltsd le a közelítő és forgó funkcióval ellátott, ingyenes LEGO Life interaktív építési alkalmazást, hogy még több mókában legyen részed! Szuper szórakoztató szuperhős játékkészletek A klassz járművek, robotok, épületek, minifigurák, fegyverek és eszközök széles kínálatával ellátott LEGO Marvel Pókember építőjátékokkal a kis szuperhősök eljátszhatják kedvenc filmjeleneteiket, de akár saját fantáziadús történeteket is kitalálhatnak.

10 390 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

Kis szuperhősöd akcióba lendülhet Pókemberrel, hogy elkapja a gonosz Keselyűt, miközben felrobbantja a pénzszállító teherautót, hogy ellopja az ékszereket.

Megépíthető Pókember szerepjáték a kis szuperhősöknek!

• Ebben a LEGO® kezdőkészletben rengeteg akció, izgalom és jól ismert szereplők várnak a kis építőkre. Nagyszerűen bevezeti a gyermekeket a LEGO játékkészletek világába és a Marvel Pókember filmek szuperhős kalandjaiba.
• Ez a szórakoztató játék tartalmazza Pókember, a Keselyű és egy sofőr LEGO® minifiguráit, valamint Pókember motorját és egy pénzszállító teherautót, melynek hátulját „felrobbanthatod“, a motorját pedig átalakíthatod a motorháztetőn.
• A motoros szuperhőssel, egy szárnyas szuper-gonosztevővel és egy ékszerekkel teli, pénzszállító teherautóval minden készen áll a végtelen, akciódús játékhoz! És ha az akció véget ért, a figurák nagyszerűen fognak mutatni bármelyik gyerekszobában.
• Ez a LEGO® Marvel Pókember építőjáték olyan építési kihívásokat és csoportos játéklehetőségeket nyújt, melyek tökéletesen megfelelnek a 4 éves vagy annál idősebb fiúk és lányok számára. A népszerű, megépíthető LEGO játék nagyszerű karácsonyi vagy születésnapi ajándék gyermekek számára.
• A több mint 15 cm hosszú és 9 cm magas pénzszállító teherautóval ellátott Pókember és Keselyű minifigura játékkészlet rengeteg fantáziadús játékra inspirál. Kombináld más játékokkal is, hogy még több szuperhősös mókában legyen részed!
• Ehhez a szuperhős játékkészlethez nincs szükség elemekre. A gyermekek csak a kezükbe veszik, és már játszhatnak is! Az elem nélküli, kézzelfogható LEGO® építőjátékok fejlesztik a kreatív gondolkodást, a fantáziadús szerepjátékot és a problémamegoldó készségeket.
• Még a kisgyermekek is önállóan megépíthetik ezt a Pókember játékkészletet, az Instructions PLUS segítségével. Ez az ingyenes és interaktív útmutató közelítő és forgó funkciókkal van ellátva, melyhez hozzáférhetsz az okostelefonokon és tableteken elérhető LEGO Life alkalmazásban.
• A LEGO® Marvel Pókember játékkészletek akció- és fantáziadús szuperhős kalandokra inspirálják a gyermekeket. Nagyszerűek a filmjelenetek eljátszásához és az új kalandok kitalálásához, vagy egyszerűen a kiállításhoz.
• Minden LEGO® kocka és elem megfelel a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egyöntetűek, kompatibilisek és könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek – ami már 1958 óta így van.
• Amellett, hogy készleteink megfelelnek a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak, A LEGO Csoport ledobja, összenyomja, megcsavarja, felhevíti, meghajlítja, megkarcolja és kinyújtja a LEGO® kockákat és elemeket, így biztos lehetsz benne, hogy biztonságosak gyermeked számára.

További információk

Márka

,

Korosztály

, , , , , ,

Fiúknak vagy lányoknak?

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: