Akció!

LEGO® Marvel Super Heroes: Keselyű teherautó rablás 76147

-10%

Keselyű ellopja az ékszereket a pénzszállító teherautóból! Lecsap az égből, felrobbantja a teherautó hátulját, megragadja az ékszerdobozokat egy lánccal, majd elrepül a lopott kinccsel. Pókember a helyszínre száguld motorjával, hogy a nap hőse legyen. Vigyázz, Pókember! A Keselyű mindenhova ékszereket dobál! Vajon Pókember be tudja hálózni Keselyűt, vagy a szárnyas gonosztevőnek sikerül elmenekülnie? Csak tőled függ!

Kis szuperhősöd akcióba lendülhet Pókemberrel, hogy elkapja Keselyűt, miközben a szárnyas gonosztevő minifigura lecsap, felrobbantja a pénzszállító teherautót és ellopja az ékszereket! Nagyszerű módja annak, hogy bevezesd az óvodásokat a LEGO® építés világába. Klassz, megépíthető akciójáték járművekkel és minifigurákkal Ez a Pókember játékkészlet tartalmaz 3 LEGO minifigurát – Pókembert, a Keselyűt és egy sofőrt –, egy klassz motort és egy pénzszállító teherautót. A gyermekek „felrobbanthatják“ a teherautó hátulját, hogy felfedjék az ékszerdobozokat, majd kivehetik a motort, és egy sportos kinézetet alakíthatnak ki a motorháztetőnek. Egy egyszerű útmutató növeli a gyermekek önbizalmát, ami minden építési lépés célját elmagyarázza. Töltsd le a közelítő és forgó funkcióval ellátott, ingyenes LEGO Life interaktív építési alkalmazást, hogy még több mókában legyen részed! Szuper szórakoztató szuperhős játékkészletek A klassz járművek, robotok, épületek, minifigurák, fegyverek és eszközök széles kínálatával ellátott LEGO Marvel Pókember építőjátékokkal a kis szuperhősök eljátszhatják kedvenc filmjeleneteiket, de akár saját fantáziadús történeteket is kitalálhatnak.

10 390 Ft 9 350 Ft  

Elfogyott

Kérj értesítést, amikor újra elérhető lesz

25 000 Ft kosárérték felett a szállítás ingyenes!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • A 12 óráig beérkező rendeléseket még aznap útnak indítjuk, ha a termék a Készleten jelzéssel van ellátva.
Biztonságos fizetés

Kis szuperhősöd akcióba lendülhet Pókemberrel, hogy elkapja a gonosz Keselyűt, miközben felrobbantja a pénzszállító teherautót, hogy ellopja az ékszereket.

Megépíthető Pókember szerepjáték a kis szuperhősöknek!

• Ebben a LEGO® kezdőkészletben rengeteg akció, izgalom és jól ismert szereplők várnak a kis építőkre. Nagyszerűen bevezeti a gyermekeket a LEGO játékkészletek világába és a Marvel Pókember filmek szuperhős kalandjaiba.
• Ez a szórakoztató játék tartalmazza Pókember, a Keselyű és egy sofőr LEGO® minifiguráit, valamint Pókember motorját és egy pénzszállító teherautót, melynek hátulját „felrobbanthatod“, a motorját pedig átalakíthatod a motorháztetőn.
• A motoros szuperhőssel, egy szárnyas szuper-gonosztevővel és egy ékszerekkel teli, pénzszállító teherautóval minden készen áll a végtelen, akciódús játékhoz! És ha az akció véget ért, a figurák nagyszerűen fognak mutatni bármelyik gyerekszobában.
• Ez a LEGO® Marvel Pókember építőjáték olyan építési kihívásokat és csoportos játéklehetőségeket nyújt, melyek tökéletesen megfelelnek a 4 éves vagy annál idősebb fiúk és lányok számára. A népszerű, megépíthető LEGO játék nagyszerű karácsonyi vagy születésnapi ajándék gyermekek számára.
• A több mint 15 cm hosszú és 9 cm magas pénzszállító teherautóval ellátott Pókember és Keselyű minifigura játékkészlet rengeteg fantáziadús játékra inspirál. Kombináld más játékokkal is, hogy még több szuperhősös mókában legyen részed!
• Ehhez a szuperhős játékkészlethez nincs szükség elemekre. A gyermekek csak a kezükbe veszik, és már játszhatnak is! Az elem nélküli, kézzelfogható LEGO® építőjátékok fejlesztik a kreatív gondolkodást, a fantáziadús szerepjátékot és a problémamegoldó készségeket.
• Még a kisgyermekek is önállóan megépíthetik ezt a Pókember játékkészletet, az Instructions PLUS segítségével. Ez az ingyenes és interaktív útmutató közelítő és forgó funkciókkal van ellátva, melyhez hozzáférhetsz az okostelefonokon és tableteken elérhető LEGO Life alkalmazásban.
• A LEGO® Marvel Pókember játékkészletek akció- és fantáziadús szuperhős kalandokra inspirálják a gyermekeket. Nagyszerűek a filmjelenetek eljátszásához és az új kalandok kitalálásához, vagy egyszerűen a kiállításhoz.
• Minden LEGO® kocka és elem megfelel a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egyöntetűek, kompatibilisek és könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek – ami már 1958 óta így van.
• Amellett, hogy készleteink megfelelnek a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak, A LEGO Csoport ledobja, összenyomja, megcsavarja, felhevíti, meghajlítja, megkarcolja és kinyújtja a LEGO® kockákat és elemeket, így biztos lehetsz benne, hogy biztonságosak gyermeked számára.

További információk

Vonalkód
Márka

,

Gyártó

Nem

Korosztály

, , , , , ,

Életkor

, , , , , , , , , , , , , , ,

Szállítási összehasonlító táblázat: