LEGO® Marvel Super Heroes: Pókember robot 76146

Ugrándozz át a városon Pókemberrel! Védd meg a világot az aljas gonosztevőktől! Ha pedig még nagyobb méretre és erőre van szükséged, rakd be a fiatal hálószövőt a Pókember robot pilótafülkéjébe! Ha a hatalmas, mechanikus pók-robot belsejében van, Pókember bárhová elmehet, bármit megragadhat és hatalmas hálókat lőhet! Vigyázzatok, gonosztevők… a Pók-robot eljön értetek!

Az ifjú szuperhősök eljátszhatják a Marvel akciókat ezzel az állítható LEGO® Marvel Pókember: Pókember robottal (76146). Ha a gyermekek berakják a Pókember minifigurát a hatalmas pók-robot belsejébe, egy gonosztevő sem lesz biztonságban! Hatalmas Pókember kalandok Ez az akciódús Pókember robot készlet és LEGO minifigura végtelen, fantáziadús szórakozást nyújt a Marvel szuperhős rajongók számára. A hatalmas robot nyitható pilótafülkéjének köszönhetően a Pókember pilóta minifigura beléphet a robot belsejébe. Mozgatható karjai és lábai teljeskörű mozgást biztosítanak, jobb kezéből pedig hatalmas, gonosztevőket lefegyverző hálót tud lőni. A robot mellkasát egy pók mellvért díszíti. Töltsd le a klassz, közelítő és forgó funkcióval ellátott, ingyenes LEGO Life interaktív építési alkalmazást, hogy még több építési mókában legyen részed! Népszerű LEGO építőjátékok, Marvel varázslattal meghintve! A LEGO Marvel Pókember építőjátékok feltárják a szerepjátékos kalandok univerzumát. A gyűjthető járművekkel, robotokkal, épületekkel, minifigurákkal, fegyverekkel és eszközökkel a gyermekek eljátszhatják kedvenc Marvel filmjeleneteiket vagy saját fantáziadús történeteket találhatnak ki.

3 990 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

Nyújts a gyermekeknek nagyobb és még jobb szuperhős kalandokat ezzel a megépíthető LEGO® Pókember robot építőjátékkal, melyhez mozgatható végtagok és egy Pókember minifigura is tartozik.

Pókember robot és minifigura egy szórakoztató, megépíthető szuperhős játékban!

• Ez a csodálatos Pókember robot nagyobb és még jobb szuperhős kalandokat nyújt a gyermekek számára. Ha berakják a minifigurát a robot belsejébe, a pók-robot bárhová elmehet, bármit megragadhat és bárkit tőrbe csalhat, aki az útjába kerül.
• A robot Pókember hatalmas változata, mely a hátából kinyúló 4 póklábbal van ellátva, kezéből pedig egy nagy, gonosztevőket lefegyverző hálót lő. A nyitható pilótafülkének köszönhetően a Pókember minifigura beléphet a robot belsejébe.
• A gyermekek berakhatják a Pókember minifigurát a robot belsejébe, majd a karjait és lábait beállíthatják az akcióhoz, utána pedig lecsaphatnak az összes rosszfiúra! A készletet más, népszerű szuperhős figurákkal és Pókember építőjátékokkal is kombinálhatod.
• A 6 éves vagy annál idősebb gyermekeknek végtelen szuperhős kalandokban lehet részük ezzel a LEGO® Marvel Pókember építőjátékkal. Népszerű, akciódús ajándék gyermekeknek, akik imádják a Pókemberes szórakozást.
• A több mint 15 cm magas, gyűjthető Pókember robot rengeteg fantáziadús játékra inspirál. Nagyszerűen kombinálható más LEGO® Marvel robotokkal, és ha az akció véget ért, bármelyik gyerekszobában remekül fog mutatni.
• Ehhez az akciódús játékkészlethez nincs szükség elemekre. A gyermekek bárhol átadhatják magukat a kézzelfogható szórakozásnak. Az elem nélküli LEGO® robot fejleszti a kreatív gondolkodást, a fantáziadús szerepjátékot és a problémamegoldó készségeket.
• Tartalmaz egy Instructions PLUS felületet is, így még a kisgyermekek is önállóan megépíthetik LEGO® játékukat. Ez a szórakoztató, ingyenes és interaktív útmutató közelítő és forgó funkciókkal van ellátva, melyhez az okostelefonokon és tableteken elérhető LEGO Life alkalmazásban lehet hozzáférni.
• A LEGO® Marvel Pókember játékkészletek akció- és fantáziadús szuperhős kalandokat nyújtanak a gyermekeknek, akik el szeretnék játszani a filmjeleneteket, ki szeretnék találni saját kalandjaikat vagy egyszerűen csak ki szeretnék állítani gyűjthető modelljüket.
• A LEGO® játékok megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egyöntetűek, kompatibilisek és könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek (még szupererőkre sincs szükséged hozzá!) – és ez már 1958 óta így van.
• Amellett, hogy készleteink megfelelnek a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak, A LEGO Csoport ledobja, összenyomja, megcsavarja, felhevíti, meghajlítja, megkarcolja és kinyújtja a LEGO® kockákat és elemeket, így biztos lehetsz benne, hogy a játék biztonságos gyermeked számára.

További információk

Márka

,

Korosztály

,

Fiúknak vagy lányoknak?

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: