LEGO Marvel Super Heroes: Pókember robot 76146 - 1. kép
LEGO® Marvel Super Heroes: Pókember robot 76146
3 490 Ft   Kosárba teszem

LEGO® Marvel Super Heroes: Pókember robot 76146

Ugrándozz át a városon Pókemberrel! Védd meg a világot az aljas gonosztevőktől! Ha pedig még nagyobb méretre és erőre van szükséged, rakd be a fiatal hálószövőt a Pókember robot pilótafülkéjébe! Ha a hatalmas, mechanikus pók-robot belsejében van, Pókember bárhová elmehet, bármit megragadhat és hatalmas hálókat lőhet! Vigyázzatok, gonosztevők… a Pók-robot eljön értetek!

Az ifjú szuperhősök eljátszhatják a Marvel akciókat ezzel az állítható LEGO® Marvel Pókember: Pókember robottal (76146). Ha a gyermekek berakják a Pókember minifigurát a hatalmas pók-robot belsejébe, egy gonosztevő sem lesz biztonságban! Hatalmas Pókember kalandok Ez az akciódús Pókember robot készlet és LEGO minifigura végtelen, fantáziadús szórakozást nyújt a Marvel szuperhős rajongók számára. A hatalmas robot nyitható pilótafülkéjének köszönhetően a Pókember pilóta minifigura beléphet a robot belsejébe. Mozgatható karjai és lábai teljeskörű mozgást biztosítanak, jobb kezéből pedig hatalmas, gonosztevőket lefegyverző hálót tud lőni. A robot mellkasát egy pók mellvért díszíti. Töltsd le a klassz, közelítő és forgó funkcióval ellátott, ingyenes LEGO Life interaktív építési alkalmazást, hogy még több építési mókában legyen részed! Népszerű LEGO építőjátékok, Marvel varázslattal meghintve! A LEGO Marvel Pókember építőjátékok feltárják a szerepjátékos kalandok univerzumát. A gyűjthető járművekkel, robotokkal, épületekkel, minifigurákkal, fegyverekkel és eszközökkel a gyermekek eljátszhatják kedvenc Marvel filmjeleneteiket vagy saját fantáziadús történeteket találhatnak ki.

3 490 Ft  

Már csak kevés érhető el belőle

Nyújts a gyermekeknek nagyobb és még jobb szuperhős kalandokat ezzel a megépíthető LEGO® Pókember robot építőjátékkal, melyhez mozgatható végtagok és egy Pókember minifigura is tartozik.

Pókember robot és minifigura egy szórakoztató, megépíthető szuperhős játékban!

• Ez a csodálatos Pókember robot nagyobb és még jobb szuperhős kalandokat nyújt a gyermekek számára. Ha berakják a minifigurát a robot belsejébe, a pók-robot bárhová elmehet, bármit megragadhat és bárkit tőrbe csalhat, aki az útjába kerül.
• A robot Pókember hatalmas változata, mely a hátából kinyúló 4 póklábbal van ellátva, kezéből pedig egy nagy, gonosztevőket lefegyverző hálót lő. A nyitható pilótafülkének köszönhetően a Pókember minifigura beléphet a robot belsejébe.
• A gyermekek berakhatják a Pókember minifigurát a robot belsejébe, majd a karjait és lábait beállíthatják az akcióhoz, utána pedig lecsaphatnak az összes rosszfiúra! A készletet más, népszerű szuperhős figurákkal és Pókember építőjátékokkal is kombinálhatod.
• A 6 éves vagy annál idősebb gyermekeknek végtelen szuperhős kalandokban lehet részük ezzel a LEGO® Marvel Pókember építőjátékkal. Népszerű, akciódús ajándék gyermekeknek, akik imádják a Pókemberes szórakozást.
• A több mint 15 cm magas, gyűjthető Pókember robot rengeteg fantáziadús játékra inspirál. Nagyszerűen kombinálható más LEGO® Marvel robotokkal, és ha az akció véget ért, bármelyik gyerekszobában remekül fog mutatni.
• Ehhez az akciódús játékkészlethez nincs szükség elemekre. A gyermekek bárhol átadhatják magukat a kézzelfogható szórakozásnak. Az elem nélküli LEGO® robot fejleszti a kreatív gondolkodást, a fantáziadús szerepjátékot és a problémamegoldó készségeket.
• Tartalmaz egy Instructions PLUS felületet is, így még a kisgyermekek is önállóan megépíthetik LEGO® játékukat. Ez a szórakoztató, ingyenes és interaktív útmutató közelítő és forgó funkciókkal van ellátva, melyhez az okostelefonokon és tableteken elérhető LEGO Life alkalmazásban lehet hozzáférni.
• A LEGO® Marvel Pókember játékkészletek akció- és fantáziadús szuperhős kalandokat nyújtanak a gyermekeknek, akik el szeretnék játszani a filmjeleneteket, ki szeretnék találni saját kalandjaikat vagy egyszerűen csak ki szeretnék állítani gyűjthető modelljüket.
• A LEGO® játékok megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egyöntetűek, kompatibilisek és könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek (még szupererőkre sincs szükséged hozzá!) – és ez már 1958 óta így van.
• Amellett, hogy készleteink megfelelnek a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak, A LEGO Csoport ledobja, összenyomja, megcsavarja, felhevíti, meghajlítja, megkarcolja és kinyújtja a LEGO® kockákat és elemeket, így biztos lehetsz benne, hogy a játék biztonságos gyermeked számára.

Additional Information

Életkor

, , , ,

Korosztály

,

Márka

,

Nem

Gyártó

Szállítási összehasonlító táblázat: