LEGO® Marvel Super Heroes: Spiderjet Venom robotja ellen 76150

Mentsd meg Pókembert a gigászi, 4-karú robot hatalmas karmai közül! A LEGO® Super Heroes Spiderjet Venom robotja ellen 76150 készlet építőelemeiből készítsd el szuperhősünk repülőgépét, hogy a lépegető robotot mielőbb leteríthesd, megmentve ezzel Pókembert! Építsd hát meg a járműveket, kombináld a szett kockáit egyéb LEGO® termékekkel a nagyobb izgalom elérésének érdekében, és vágj neki a mentőakciónak! Ha pedig sikeresen teljesítetted a küldetést, találj ki új történeteket a Marvel univerzum szereplőinek közreműködésével.

A LEGO® Super Heroes Spiderjet Venom robotja ellen 76150 készlet 370 darab LEGO® építőelemet, és 3 darab LEGO® minifigurát (Spiderman, Pókember Noir, Venom) tartalmaz. A megépített robotos játék magassága kb. 12 cm. A játékot 7 éves kortól ajánljuk.

15 790 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

A szuperhős gyermekek segíthetnek a fekete Pókembernek elindítani repülőgépes támadását a gonosz Venom ellen, aki foglyul ejtette Pókembert a hatalmas, 4-karú robot karmaival.

Pókember megküzd Venommal, a fekete Pókember pedig a segítségére siet!

• Ez a hatalmas Venom robot egy óriási rosszfiú, amivel a gyermekek megküzdhetnek. Ha berakják a minifigurát a robot belsejébe, a gigászi robotszörny bárhová mehet és bármit megragadhat – többek között Pókembert és repülőgépét is!
• Venom hatalmas, 4-karú változata hihetetlen erővel ruházza fel a gonosztevőt. Az új, 2020 januárjában megjelenő fekete Pókember akció minifigura saját repülőgépével támad rá, mely korongvetővel és pöccintős rakétákkal van felszerelve.
• A robot nyitható pilótafülkével van ellátva, így belerakhatod Venom minifiguráját. A gyermekek beállíthatják a karjait és lábait az akcióhoz, majd megküzdhetnek Pókemberrel! Kombináld más, klassz LEGO® Pókember készletekkel, így még több játéklehetőség vár rád!
• A 7 éves vagy annál idősebb gyermekeknek végtelen szuperhős kalandokban lehet részük ezzel a LEGO® Marvel Pókember építőjátékkal. Népszerű akciójáték gyermekeknek, akik imádják a Pókember játékkészleteket és a LEGO® minifigurákat.
• A több mint 12 cm magas, megépíthető robotos játék rengeteg fantáziadús játékra inspirál. A gyermekek más LEGO® szuperhős építőjátékokkal is kombinálhatják a játékkészletet, hogy még több fantáziadús szerepjátékos lehetőségben legyen részük.
• Ehhez a nagyszerű, gyermekeknek szánt ajándékhoz nincs szükség elemekre. A gyermekek bárhol átadhatják magukat a kézzelfogható szórakozásnak. Az elem nélküli LEGO® robot fejleszti a kreatív gondolkodást, a fantáziadús szerepjátékot és a problémamegoldó készségeket.
• Pókember játékkészletet keresel egy újonc LEGO® építő számára? Nem gond! Ez a Szuperhős Venom robot játék tartalmaz egy könnyen érthető útmutatót, melynek segítségével a gyermekek pillanatok alatt belevághatnak az építésbe és a játékba.
• A LEGO® Marvel Pókember játékkészletek fantáziadús csoportos vagy önálló szuperhős kalandokat nyújtanak a gyermekeknek, akik el szeretnék játszani a filmjeleneteket, ki szeretnék találni saját kalandjaikat vagy egyszerűen csak ki szeretnék állítani Marvel építőjátékukat.
• A LEGO® játékok megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egyöntetűek, kompatibilisek és könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek (még szupererőkre sincs szükséged hozzá!) – és ez már 1958 óta így van.
• Amellett, hogy készleteink megfelelnek a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak, A LEGO Csoport ledobja, összenyomja, megcsavarja, felhevíti, meghajlítja, megkarcolja és kinyújtja a LEGO® kockákat és elemeket, így biztos lehetsz benne, hogy a játék biztonságos gyermeked számára.

További információk

Márka

,

Korosztály

, , , ,

Fiúknak vagy lányoknak?

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: