LEGO® Marvel Super Heroes: Thanos robot 76141

3 490 Ft  

Elfogyott

Rengeteg kaland vár a kis szuperhősökre ezzel a klassz, megépíthető LEGO® játékkal, miközben felveszik a harcot a Marvel Bosszúállók filmből ismert Thanosszal – és hatalmas robotjával.

Marvel Bosszúállók akció egy Thanos robottal és egy pilóta minifigurával!

• Add a Marvel Bosszúállók akciót az ifjú szuperhősök kezébe Thanosszal és hatalmas robotjával! A gyermekek berakhatják a Thanos minifigurát a hatalmas, állítható gép belsejébe – így a szuper-gonosztevő még veszélyesebbé válik!
• A Thanos robot Thanos nagyobb változata, mely tartalmazza jellegzetes mellvértjét is. Megtalálod még a nagy erejű Végtelen Kesztyűt, benne a 6 Végtelen Kővel, valamint egy új, 2020 januárjában megjelenő Thanos pilóta minifigurát is.
• A gyermekek berakhatják a Thanos minifigurát a robot nyitható pilótafülkéjébe. Az állítható karokkal és lábakkal ellátott, hatalmas robot az univerzum megsemmisítésére készül – emellett pózba állítva bármelyik kis szuperhős szobájában is jól mutat!
• Lepd meg a Marvel rajongókat ezzel a népszerű, megépíthető LEGO® játékkal, mellyel végtelen, szuperhősös kalandokat játszhatnak el a klassz robot és a Thanos minifigura segítségével. Nagyszerű ajándék a 6 éves vagy annál idősebb gyermekek számára.
• A több mint 11 cm magas, 13 cm széles és 6 cm mély Thanos robot rengeteg Marvel Bosszúállók szórakozást nyújt – legyen szó más szuperhősökkel való kalandokról, vagy akár az univerzum elpusztításáról, amit egyedül is képes véghezvinni.
• Ehhez a Marvel Bosszúállók Thanos játékkészlethez nincs szükség elemekre. A gyermekek bárhol és bármikor élvezhetik a kézzelfogható mókát – játék közben pedig fejlesztik kreatív gondolkodásukat, fantáziadús szerepjátékukat és problémamegoldó készségeiket is.
• Még a kisgyermekek is összerakhatják a Thanos megépíthető játékot az Instructions PLUS segítségével. Ez a szórakoztató, interaktív útmutató közelítő és forgó funkciókkal van ellátva, melyhez hozzáférhetsz az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO® Life alkalmazásban.
• Minden LEGO® Marvel Bosszúállók játékkészlet felturbózott, szuperhősös szórakozást nyújt a gyermekeknek, akik el szeretnék játszani kedvenc filmjeleneteiket, saját kalandokat szeretnének kitalálni vagy egyszerűen csak ki szeretnék állítani ezt a szuper modellt.
• A LEGO® játékok megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, továbbá a saját szigorú minőségi követelményeinknek is, annak érdekében, hogy az építőelemek egyöntetűek, kompatibilisek és könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek – és ez már 1958 óta így van.
• A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO® kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy mindegyik megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak, így biztos lehetsz benne, hogy gyermeked biztonságban van.

Additional Information

Életkor

, , , , , , , , , , , , ,

Korosztály

, , , , ,

Márka

,

Nem

Gyártó

Szállítási összehasonlító táblázat: