LEGO® Marvel Super Heroes: Vasember robot 76140

3 490 Ft  

Elfogyott

Engedd szabadjára a gyermekekben rejlő szuperhőst ezzel a Vasember robot LEGO® építőjátékkal – korongvetővel, mozgatható végtagokkal és egy Vasember minifigurával van ellátva, ami elfér a belsejében.

Szuperhősös móka egy Vasember robottal és egy pilóta minifigurával!

• Turbózd fel a gyermekek LEGO® Vasember kalandjait a hatalmas Vasember robottal! Ha berakják a minifigurát a páncélozott robot belsejébe, bárhová elmehetnek, bármit megragadhatnak és bárkit eltehetnek láb alól, aki az útjukba kerül!
• A gyermekek imádni fogják az új, 2020 januárjában megjelenő Vasember robotot – Vasember nagyobb változatát, ami egy olyan mellvérttel van ellátva, mely értékes energiamagját ábrázolja. A nyitható pilótafülkének köszönhetően a Vasember minifigura beléphet a robot belsejébe.
• Az ifjú szuperhősök képzelete szabadon szárnyalhat, miközben kinyitják a robot pilótafülkéjét, belerakják a Vasember minifigurát, beállítják a robot karjait és lábait az akcióhoz, majd a korongvetővel lelövik a közeledő ellenségeket.
• A 6 éves vagy annál idősebb gyermekeknek végtelen, fantáziadús Vasember kalandokban lehet részük ezzel a LEGO Marvel Bosszúállók építőjátékkal. Az egyik legnépszerűbb robotfigura gyermekeknek, akik imádják a Vasember játékokat.
• A kinyújtott Vasember robot több mint 12 cm magas, 9 cm széles és 9 cm mély – elég nagy ahhoz, hogy bárhová elmenjen, bármit megragadjon és bármilyen gonosztevőt vagy földönkívüli behatolót eltegyen láb alól, ha az útjába kerül.
• Ehhez a robotfigurához nincs szükség elemekre, így a gyermekeknek rengeteg kézzelfogható mókában lehet részük akkor és ott, ahol és amikor csak szeretnék. Az elem nélküli robottal való játék fejleszti a kreatív gondolkodást, a fantáziadús szerepjátékot és a problémamegoldó készségeket.
• Az Instructions PLUS azt jelenti, hogy még a kisgyermekek is önállóan megépíthetik a LEGO® játékokat. Ez a szórakoztató, interaktív útmutató közelítő és forgó funkciókkal van ellátva, melyhez hozzáférhetsz az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Life alkalmazásban.
• A LEGO® Marvel Bosszúállók játékkészletek hatalmas, fantáziadús szuperhősös kalandokat nyújtanak a gyermekek számára, akik újra át szeretnék élni a filmjeleneteket, saját történeteket szeretnének alkotni vagy egyszerűen csak ki szeretnék állítani szuper klassz szuperhős modelljeiket.
• A LEGO® építőjátékok megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egyöntetűek, kompatibilisek és könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek (még szupererőkre sincs szükséged hozzá!) – és ez már 1958 óta így van.
• Amellett, hogy készleteink megfelelnek a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak, A LEGO Csoport ledobja, összenyomja, megcsavarja, felhevíti, meghajlítja, megkarcolja és kinyújtja a LEGO® kockákat és elemeket, így biztos lehetsz benne, hogy biztonságosak gyermeked számára.

Additional Information

Életkor

, , , , , , , , , , , , ,

Korosztály

, , , , ,

Márka

,

Nem

Gyártó

Szállítási összehasonlító táblázat: