LEGO® Minecraft: A Fosztogató őrtorony 21159

Csempészd át a Minecraft számítógépes izgalmait a valóságba ezzel a LEGO Minecraft játékkészlettel! A játékosoknak akciódús, kézzelfogható kalandokban lehet részük kedvenc Minecraft szereplőikkel – a Fosztogatókkal és a Vasgólemmel. Klassz Minecraft játék gyermekeknek az építéshez, játékhoz és átalakításhoz Az új, 2020 januárjában megjelenő, íjforgató Fosztogatók elfogták a barátságos Vasgólem óriást. A hősies Lovag figura bőrébe bújva a gyermekek készségeik, leleményességük és Minecraft tudásuk segítségével elvégezhetnek egy sikeres küldetést. A modell 3 különböző részre szedhető, így a gyermekek átalakíthatják, és saját kihívásokat alkothatnak. Telis-tele van kiegészítőkkel és funkciókkal – többek között egy teljesen felszerelt sátorral, 2 edzőbábuval az íjászgyakorlathoz és egy TNT robbanó funkcióval. Minecraft akciófigurás móka egy LEGO játékkészletben A LEGO MInecraft építőjáték készletek a gyermekek kezébe adják a végtelen, önálló játékot. Ami pedig a felnőttek számára a legjobb, hogy a LEGO Minecraft nagyszerű karácsonyi vagy születésnapi ajándék a gyermekek számára. És az új, 2020 januárjában megjelenő, klassz Minecraft figurákkal – sosem akarják majd letenni!

9 497 Ft  

Elfogyott

Kérj értesítést, amikor újra elérhető lesz

25 000 Ft kosárérték felett a szállítás ingyenes!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • A 12 óráig beérkező rendeléseket még aznap útnak indítjuk, ha a termék a Készleten jelzéssel van ellátva.
Biztonságos fizetés

A Vasgólem és Fosztogató figurákkal ellátott, kézzelfogható Minecraft™ kaland életre kel ebben a 3 részes LEGO® Minecraft játékkészletben!

Minecraft™ akciófigurás játékkészlet megépíthető szereplőkkel!

• Kézzelfogható Minecraft™ mentőakció a játék népszerű szereplőivel – a Fosztogatókkal és a Vasgólemmel –, mely egy átalakítható, 3 részes LEGO® Minecraft játékkészletben kel életre!
• A gyermekek imádni fogják a játékhoz tartozó új, 2020 januárjában megjelenő, íjjal felszerelt LEGO® Minecraft™ Fosztogatókat. Emellett egy klassz TNT robbanó funkcióval, egy teljesen felszerelt sátor és egy íjászati gyakorló terület is vár rád, célbábukkal kiegészítve.
• A játékosok felrobbanthatják a Minecraft™ ketrecet a TNT-vel, hogy megmentsék a Vasgólemet, utána pedig megküzdhetnek a bajkeverő Fosztogatókkal! És miután véget ért a csata, a 3 részes készlet átrendezhető további kalandokhoz.
• Ajándékozza ezt a sokoldalú Minecraft™ játékkészlet nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra, a 7éves vagy annál idősebb fiúknak és lányoknak! Nagyszerű a LEGO® kockarajongók és a Minecraft játékosok számára, akik új módon szeretnének játszani kedvenc játékukkal.
• A több mint 33 cm hosszú, 20 cm magas és 18 cm széles készlet 3 különálló részt tartalmaz, melyeket a gyermekek átrendezhetnek, újragondolhatnak és végtelen, izgalmas kalandokban vehetnek részt!
• Nincs szükség elemekre. A mókát a gyermekek képzelete indítja be – így a szórakozás sosem ér véget! A kézzelfogható, valódi játék fejleszti a gyermekek kézügyességét, kreativitását és problémamegoldó készségeit, és még elemekre sincs szükség.
• Az egyszerű útmutató segítségével a gyermekek azonnal belevághatnak az építésbe! Ha pedig elveszítenéd az útmutatót, letölthetsz egy újat a https://www.lego.com/hu-hu/service/buildinginstructions honlapról.
• Minden LEGO® Minecraft™ építőjáték becsempészi a valóságba a Minecraft online izgalmát. A kiváló minőségű, hitelesen kinéző modellekkel a LEGO Minecraft készletek a gyermekek játékélményét új szintre emelik!
• A LEGO® játékok megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak és saját minőségi kritériumainknak. Így biztosítjuk, hogy a LEGO kockák egyöntetűek, kompatibilisek és könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – és ez már 1958 óta így van.
• A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, megrágcsáljuk, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO® kockákat, így biztosítva, hogy minden egyes elem megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak – így biztos lehetsz benne, hogy gyermeked biztonságban van.

Additional Information

Márka

,

Gyártó

Korosztály

, , , ,

Nem

Életkor

, , , , , , , , , , ,

Szállítási összehasonlító táblázat: