LEGO Minecraft 21158: A pandabölcsőde

Kézzelfogható móka a Minecraft bölcsődében! Az aranyos, állítható és gondoskodásra váró pandákkal ellátott LEGO készlet életre kelti a Minecraft pandás kalandokat! Készülj fel Minecraft legaranyosabb mobjának a gondozására! A pandamama elhozta pandababáját a bölcsődébe – és mindketten tele vannak élettel. Tudnak állni, ülni és kutakodni is… általában élelem után!

Szerencsére rengeteg bambusz vár rájuk, Alex pedig még egy tortát is hozott, hogy megossza velük! Ideje szundítani? Segíts a pandababának felmászni a létrán a tetőtéri ágyba! Ez a kézzelfogható LEGO készlet úgy szintre emeli Minecraft kalandjaidat!

A több mint 19 cm hosszú, 9 cm magas és 8 cm széles játékkészlettel a Minecraft izgalmait átcsempészheted a való világba – a gyermekek pedig tovább fokozhatják a mókát, ha más LEGO készletekkel is kombinálják.

11 990 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg215 g
Csomagolás mérete (kb.)26 × 6 × 19 cm
Korosztály

, , , ,

Márka

Anyaga

Műanyag

Fiúknak vagy lányoknak?

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: