LEGO Minecraft: A pandabölcsőde 21158 - 1. kép
LEGO® Minecraft: A pandabölcsőde 21158
6 990 Ft   Kosárba teszem

LEGO® Minecraft: A pandabölcsőde 21158

6 990 Ft  

Már csak kevés érhető el belőle

Kézzelfogható móka a Minecraft™ bölcsődében! Az aranyos, állítható és gondoskodásra váró pandákkal ellátott LEGO® készlet életre kelti a Minecraft pandás kalandokat!

Állítható, gondoskodásra váró pandák a Minecraft™ Pandabölcsődében!

• A sokoldalú pandás játékkészlet életre kelti kedvenc Minecraft™ történeteiket. A gyermekeknek kézzelfogható Minecraft mókában és kalandban lesz részük, miközben összerakják a LEGO® bölcsőde építőkészletet, és gondoskodnak az imádni való játék pandákról.
• A Minecraft™ új, 2020 januárjában megjelenő, legaranyosabb mobjai! A pandamama és pandababa Minecraft szereplők ülnek, állnak és a fejüket is mozgatják. Egy ocelot is eljött látogatóba, rengeteg rágcsálnivaló bambusz van, Alex pedig még egy tortát is hozott, hogy mindenkivel megossza!
• A gyermekek megépíthetik és játszhatnak saját Minecraft™ környezetükben. A megépíthető kunyhóban egy tetőtéri ágy vár a fáradt pandababákra. És ha esetleg akadna egy kis bányászható Minecraft arany, Alexnál mindig találsz egy gyémánt csákányt!
• Ez a sokoldalú Minecraft™ játékkészlet nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék a 7éves vagy annál idősebb fiúk és lányok számára. Nagyszerű az olyan panda rajongóknak és Minecraft játékosoknak, akik új módon szeretnének játszani kedvenc játékukkal.
• A több mint 19 cm hosszú, 9 cm magas és 8 cm széles játékkészlettel a Minecraft™ izgalmait átcsempészheted a való világba – a gyermekek pedig tovább fokozhatják a mókát, ha más LEGO® készletekkel is kombinálják.
• Nincs szükség elemekre, így a móka egyenesen a dobozból indul! A kézzelfogható, önálló játékot a gyermekek képzelete indítja be – ami fejleszti kézügyességüket, kreativitásukat és problémamegoldó készségeiket is.
• Az egyszerű útmutató segítségével a gyermekek azonnal belevághatnak az építésbe és játékba. Ha pedig elveszítenéd az útmutatót, csak tölts le egy újat a https://www.lego.com/hu-hu/service/buildinginstructions honlapról!
• Minden LEGO® Minecraft™ építőjáték becsempészi a valóságba a Minecraft online izgalmát. A kiváló minőségű, hitelesen kinéző modellekkel a LEGO Minecraft készletek a gyermekek játékélményét új szintre emelik!
• Minden LEGO® játék megfelel a legszigorúbb iparági szabványoknak és saját minőségi kritériumainknak. Biztos lehetsz benne, hogy az építőelemek egyöntetűek, kompatibilisek és könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők minden alkalommal – és ez már 1958 óta így van!
• A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, megrágcsáljuk, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO® kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy mindegyik megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak – így biztos lehetsz benne, hogy gyermeked biztonságban van.

Additional Information

Életkor

, , , , , , , , , , , ,

Korosztály

, , , ,

Márka

,

Nem

Gyártó

Szállítási összehasonlító táblázat: