LEGO Ninjago: Kai sugárhajtású robotja 71707 - 1. Kép
LEGO® Ninjago: Kai sugárhajtású robotja 71707
6 990 Ft   Kosárba teszem

LEGO® Ninjago: Kai sugárhajtású robotja 71707

6 990 Ft  

Elérhető

A gyermekek megépíthetik Digitális Kai nagy teljesítményű robotját, mielőtt átalakítják sugárhajtásúvá, hogy csatákat rendezzenek Richie ellen az Ötmilliárdos versenypályán.

Klassz játék repülőgép és robot 2 minifigurával az akciódús versenyhez!

• Zseniális LEGO® NINJAGO® építőkészlet gyermekeknek, mely tartalmazza Kai sugárhajtású robotját. A gyermekek imádni fogják ezt a játékkészletet, akik szeretik a megépíthető játékokat és örömmel találnak ki izgalmas történeteket a NINJAGO figurákkal és robot játékokkal.
• Ez az építőkészlet tartalmaz egy játék repülőgéppé alakítható NINJAGO® robotot és 2 minifigurát: NINJAGO® Kait és Richie-t, valamint egy Kulcs-Tanát. Közösen beindítják a gyermekek kreativitását, miközben Prime Empire jeleneteket játszanak el.
• Az új, 2020 januárjában megjelenő játék sugárhajtású repülőgép feltárja előtted a lehetőségek világát, hiszen átalakíthatod egy nagy erejű robot játékká, mely állítható karokkal és lábakkal, valamint korongvetőkkel van ellátva.
• Ez a 217 elemből álló akciójáték izgalmas építési élményt nyújt a 7 évnél idősebb fiúk és lányok számára, emellett nagyszerű ünnepi ajándék is lehet. A lenyűgöző építőkészlet arra fogja inspirálni a gyermekeket, hogy átadják magukat a fantáziadús játéknak, miközben életre keltik kedvenc nindzsáikat.
• A LEGO® NINJAGO® robot akciójátékok tökéletes méretűek az otthoni játékhoz, de akár az útra is magaddal viheted a mókát. A robot méretei: 16 cm magas és 25 cm széles.
• Ehhez az építőjátékhoz nincs szükség elemekre – egyszerűen csak a gyermekek élénk fantáziája indítja be, így sosem kell elhagynod NINJAGO® birodalmát.
• A tökéletes nindzsa játékkészlet, amit egy fiatal LEGO® építőnek ajándékozhatsz. A kockákhoz és a megépíthető figurákhoz tartozik egy papíralapú útmutató, emellett a lenyűgöző, digitális és interaktív Instructions PLUS útmutatót is megtalálod az ingyenes LEGO Life alkalmazásban.
• A LEGO® NINJAGO® gyűjthető építőjátékokkal a gyermekek beléphetnek a fantáziadús akció izgalmas világába, és történeteket szőhetnek kedvenc nindzsáik köré, miközben szembeszállnak a gonosz erőkkel.
• A LEGO® kockák már több mint 60 éve megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy egyöntetűek, kompatibilisek és könnyedén szétszedhetők legyenek minden alkalommal. A LEGO mindig kiváló minőséget nyújt itt, a Földön és az akciódús NINJAGO® birodalomban egyaránt.
• Ezeket a LEGO® kockákat és elemeket a lehető legalaposabban letesztelték, így megfelelnek a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak. Mindig nyugodt lehetsz a LEGO készletek felől.

Additional Information

Életkor

, , , , , , , , , , , ,

Korosztály

, , , , ,

Márka

,

Nem

Gyártó

Szállítási összehasonlító táblázat: