LEGO Speed Champions: Toyota GR Supra 76901

A LEGO Speed Champions Toyota GR Supra (76901) készlettel a gyermekek és az autórajongók minden korosztálya megszerezheti, megépítheti és felfedezheti a világ egyik legikonikusabb, nagy teljesítményű sportautóját. A valósághű részletekkel teli, eredeti másolat magával ragadó építési élményt nyújt, emellett a kiállításhoz és a dinamikus versenyekhez egyaránt tökéletes!

Ez a gyűjthető játékautó széles karosszériával van kialakítva, így elég hely van benne a 2-üléses vezetőfülkének és a számtalan valósághű részletnek. Emellett a versenyruhával, bukósisakkal és csavarkulccsal kiegészített Toyota pilóta minifigurával rengeteg inspirációt nyújt a fantáziadús, szélsebes játékhoz.

A LEGO Speed Champions építőkészletek között megtalálod a világ vezető és legismertebb autóinak miniváltozatait. A kiállításhoz is tökéletes járművekkel izgalmas versenyek várnak rád a Speed Champions kínálatának további járműveivel.

7 990 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Fiúknak vagy lányoknak?

,

Márka

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: