LEGO Star Wars: A T-16 Skyhopper a Buckalakó ellen Microfighter 75265 - 1. kép
LEGO® Star Wars™: A T-16 Skyhopper a Buckalakó ellen Microfighter 75265
6 990 Ft   Kosárba teszem

LEGO® Star Wars™: A T-16 Skyhopper a Buckalakó ellen Microfighter 75265

6 990 Ft  

Elérhető

Ismertesd meg a fiatalabb gyermekeket a LEGO® Star Wars™ szerepjáték csatákkal a 2 gyorsan megépíthető Microfighterrel, amelyeket a Csillagok háborúja: Egy új remény című film ihletett!

2 vagány LEGO® Star Wars™ Microfighter csillaghajó játék fiatalabb gyermekeknek!

• A fiatalabb gyermekek imádni fogják a szerepjáték csatákat és az önállóan kitalált izgalmas saját történeteket ezzel a LEGO® Star Wars™ Microfighterek csillaghajó játék építőkészlettel (75265), amelyben gyorsan megépíthető T-16 Skyhopper és Bantha modell található.
• A T-16 Skyhopper 2 korongvetővel rendelkezik, valamint üléssel a pilóta minifigura számára. A pózba állítható Star Wars™ Bantha figurához nyereg tartozik a buckalakó minifigura számára, valamint Bantha bot az akciójátékhoz.
• Ez a gyűjthető építőjáték remek az egyszemélyes vagy barátokkal a közös játékhoz, és elég LEGO® építőelem tartozik hozzá, hogy megfogja a rajongók fantáziáját, és kreatív építésre bátorítson más LEGO Star Wars™ készletekkel.
• A 2 könnyen megépíthető modellel ez a 198 elemes csillaghajó építőjáték-készlet remek születésnapi vagy karácsonyi ajándék, esetleg különleges alkalomra szóló meglepetés lehet 6 évnél idősebb gyermekeknek, akiket be akarunk vezetni a LEGO® Star Wars™ készletek világába.
• A Bantha 5 cm magas, 12 cm hosszú és 4 cm széles, a T-16 Skyhopper pedig 7 cm magas, 8 cm hosszú és 8 cm széles – kitűnő méret, remekül elfér egy gyermek táskájában, hogy útközben is játszhassunk vele.
• Nincs szükség elemekre! Ezt a népszerű, megépíthető LEGO® Star Wars™ csillaghajó játékot a gyermekek képzelőereje működteti, így határtalan kalandokra ad alkalmat a Skyhopperrel, a megépíthető Bantha figurával és a buckalakóval.
• A fiatalabb gyermekeknek is lehetősége nyílik az önálló építésre az ingyenes LEGO® Life alkalmazásban elérhető Instructions PLUS felülettel, melynek segítségével építés közben megtekinthetik az építőmodell virtuális képét. Fantasztikus!
• A zseniális, megépíthető LEGO® Star Wars™ játékokkal a gyermekek (és a felnőtt rajongók) eljátszhatják a saga jeleneteit, kitalálhatják saját történeteiket, vagy egyszerűen megépíthetik és kiállíthatják a gyűjthető építőmodelleket a kollekciójukban.
• A LEGO® építőkockák összeillesztéséhez és szétszedéséhez nincs szükség az Erőre! Már 1958 óta megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, hogy könnyedén egymásba illeszthetőek legyenek.
• A LEGO® kockákat és elemeket maximális alapossággal teszteljük, így biztosítva, hogy minden egyes építőkészlet megfeleljen a Föld (és a messzi-messzi galaxisok!) legszigorúbb biztonsági szabványainak.

Additional Information

Életkor

, , , , , , , , , , , , ,

Korosztály

, , , , ,

Márka

,

Nem

Gyártó

Szállítási összehasonlító táblázat: