LEGO® Star Wars™: Kylo Ren űrsiklója Microfighter 75264

3 490 Ft  

Elfogyott

Vezesd be a fiatalabb gyermekeket a LEGO® Star Wars™ építőkészletek világába egy gyorsan megépíthető Kylo Ren űrsikló Microfightere készlettel, és találjatok ki izgalmas jeleneteket!

Könnyen megépíthető Kylo Ren űrsikló Microfightere fiatalabb gyermekeknek!

• Akik újoncok a LEGO® Star Wars™ építőjátékok világában, eljátszhatják a legendás gonosztevőt Kylo Ren űrsikló Microfighterének gyorsan megépíthető, korongvetős LEGO verziójával (75264), amelyet először a Csillagok háborúja: Az ébredő Erő című filmben láthattunk.
• A gyermekek lelkesen játsszák majd a rosszfiút – irányítják az űrsiklót, beigazítják a szárnyát repülő vagy leszálló módba, és megtámadják az ellenállókat a 2 korongvetővel, valamint a Kylo Ren minifigura fénykardjával!
• Kylo Ren 2020 januárjában új, saját fénykardot, valamint sisakot kap (repedés dekorációval), ezenkívül a sok-sok LEGO®-kocka motiválja a fiatal rajongókat, hogy más LEGO Star Wars™ készletekkel kombinálják, és kreatív építési projektbe fogjanak.
• Ez a megépíthető, 72 elemes játékkészlet vagány születésnapi ajándék 6 évnél idősebb fiúk és lányok számára, akiket be akarunk avatni a LEGO® Star Wars™ mozgalmas világába. Kombináld a 75263 Az ellenállás Y-szárnyú Microfighterével, és harcba száll az Első rend az ellenállókkal.
• Ez a LEGO® Star Wars™ Kylo Ren parancsnoki űrsiklója 7 cm magas, 7 cm hosszú és 6 cm széles – így könnyedén befér a hátizsákodba vagy egy gyermekébe, és útközben is szórakoztató játékra ad lehetőséget.
• Nincs szükség elemekre! Ezt a megépíthető játékkészletet egyedül a szabad képzelet és a kreativitás működteti, így a gyermekek elengedhetik a fantáziájukat, és a kalandoknak semmi sem szabhat gátat!
• Nyújts a gyermekeknek klassz, digitálisan interaktív építési élményt az Instructions PLUS felülettel, az intuitívan működő ráközelítéssel, forgatással és szellem móddal, melyek segítenek megépíteni ezt a Star Wars™ Upsilon-class űrsiklót.
• A LEGO® Star Wars™ építőkészletekkel a kalandok egész galaxisa nyílik meg a gyermekek (és a felnőtt rajongók) előtt, akik eljátszhatják a Star Wars saga jeleneteit, kitalálhatnak saját, egyedi történeteket… vagy egyszerűen büszkélkedhetnek a gyűjthető, megépíthető, kiállítható modellekkel.
• A LEGO® kockák összeillesztéséhez és szétszedéséhez nincs szükség az Erőre! Már 1958 óta megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, hogy tökéletesen és könnyedén egymásba illeszthetőek legyenek.
• A LEGO® kockákat és elemeket szinte minden elképzelhető módon leteszteltük, így biztosítva, hogy minden egyes építőkészlet megfeleljen a Föld (és a messzi-messzi galaxisok!) legszigorúbb biztonsági szabványainak.

Additional Information

Életkor

, , , , , , , , , , , , ,

Korosztály

, , , , ,

Márka

,

Nem

Gyártó

Szállítási összehasonlító táblázat: