LEGO® Star Wars™: Párbaj a Mustafaron 75269

Elevenítsd fel Anakin Skywalker és mesterének emlékezetes mustafari párbaját! A LEGO® Star Wars TM 75269 Párbaj a Mustafaron™ készlet építőkockáinak segítségével szobádba varázsolhatod a Csillagok háborúja: A Sith-ek bosszúja című film utolsó helyszínét, a forró láva gőzétől terhes bányáját. Teljesítsd Obi-Wan Kenobi utolsó kötelezettségét tanonca felé, és gátold meg a sötét erő feltámadását!

A LEGO® Star Wars TM 75269 Párbaj a Mustafaron™ készlet 208 darab LEGO® építőelemet, és 2 darab LEGO® minifigurát (Obi-Wan, Anakin) tartalmaz. A megépített bánya méretei: 14 x 12 x 12 cm.

A játékot 7 éves kortól ajánljuk.

10 390 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

Inspiráld a gyermekeket arra, hogy megrendezzék az Obi-Wan Kenobi és Anakin Skywalker közötti fénykard párbajokat ezzel a LEGO® Star Wars™ Párbaj a Mustafaron játékkészlettel!

LEGO® Star Wars™ építőjáték az Anakin és Obi-Wan közötti fénykard párbajokhoz!

• Ikonikus Star Wars™ riválisok? Megvan! Fénykardok? Megvan! „Olvadt láva“ kitörő funkció? Megvan! Ebben a kihajtható LEGO® készletben (75269) minden megvan, amire a fiataloknak szükségük lehet ahhoz, hogy eljátsszák Anakin és Obi-Wan csatáit a Mustafar bolygón!
• A gyermekek megépíthetnek egy mustafari bányát, majd rárakhatják a fénykardforgató Anakin Skywalker és Obi-Wan Kenobi LEGO® minifiguráit a csúszó, forgó platformokra, hogy eljátsszák a fantasztikus mustafari fénykard párbajt.
• Mindkét új, 2020 januárjában megjelenő minifigura égett, harcban megkopott ruha dekorációkkal van ellátva, emellett rengeteg LEGO® kocka vár arra, hogy a fiatalok kreatívan megépítsék őket más LEGO Star Wars™ készletekkel.
• A 208 elemből álló LEGO® készlet számtalan játéklehetőséget nyújt, így szórakoztató születésnapi vagy karácsonyi ajándék a 7 év fölötti fiúk és lányok számára, mely bevezeti őket a LEGO Star Wars™ építőjátékok világába, vagy kibővíthetik velük gyűjteményüket.
• A mustafari bánya több mint 14 cm magas, 12 cm széles és 12 cm mély – hordozható, kompakt méret –, kinyitva pedig 23 cm széles, így változatos játékélmények várnak rád.
• Indítsd be a gyermekek képzeletét ezzel az elem nélküli Mustafar építőjáték készlettel, mely fejleszti kreativitásukat, miközben eljátsszák a Star Wars: A Sith-ek bosszúja című film szórakoztató kalandjait.
• Az ingyenes LEGO® Life alkalmazásban elérhető, könnyen érthető Instructions PLUS segítségével építés közben még a fiatalabb építők is megjeleníthetik az építőmodellt minden szögből, hogy még klasszabb élményben legyen részük!
• A LEGO® Star Wars™ építőkészletekkel a gyermekek (és a felnőtt rajongók) újra átélhetik a Star Wars történet jeleneteit, megalkothatják saját, egyedi történeteiket vagy egyszerűen csak megépíthetik és kiállíthatják a gyűjthető építőmodelleket.
• Az építőknek nem lesz szükségük az Erőre, hogy összeillesszék és szétszedjék a LEGO® kockákat! Már 1958 óta megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az elemek egyöntetűek és stabilak legyenek.
• A LEGO® kockákat és elemeket szigorú tesztek alá vetjük, így biztosítva, hogy minden egyes építőkészlet megfeleljen a Föld (és a messzi-messzi galaxisok!) legszigorúbb biztonsági szabványainak.

További információk

Márka

,

Korosztály

, , ,

Fiúknak vagy lányoknak?

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: