LEGO Star Wars: Párbaj a Mustafaron 75269 - 1. Kép
LEGO® Star Wars™: Párbaj a Mustafaron 75269
8 990 Ft   Kosárba teszem

LEGO® Star Wars™: Párbaj a Mustafaron 75269

Elevenítsd fel Anakin Skywalker és mesterének emlékezetes mustafari párbaját! A LEGO® Star Wars TM 75269 Párbaj a Mustafaron™ készlet építőkockáinak segítségével szobádba varázsolhatod a Csillagok háborúja: A Sith-ek bosszúja című film utolsó helyszínét, a forró láva gőzétől terhes bányáját. Teljesítsd Obi-Wan Kenobi utolsó kötelezettségét tanonca felé, és gátold meg a sötét erő feltámadását!

A LEGO® Star Wars TM 75269 Párbaj a Mustafaron™ készlet 208 darab LEGO® építőelemet, és 2 darab LEGO® minifigurát (Obi-Wan, Anakin) tartalmaz. A megépített bánya méretei: 14 x 12 x 12 cm.

A játékot 7 éves kortól ajánljuk.

8 990 Ft  

Már csak kevés érhető el belőle

15 000 Ft kosárérték felett a szállítás ingyenes!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
Biztonságos fizetés

Inspiráld a gyermekeket arra, hogy megrendezzék az Obi-Wan Kenobi és Anakin Skywalker közötti fénykard párbajokat ezzel a LEGO® Star Wars™ Párbaj a Mustafaron játékkészlettel!

LEGO® Star Wars™ építőjáték az Anakin és Obi-Wan közötti fénykard párbajokhoz!

• Ikonikus Star Wars™ riválisok? Megvan! Fénykardok? Megvan! „Olvadt láva“ kitörő funkció? Megvan! Ebben a kihajtható LEGO® készletben (75269) minden megvan, amire a fiataloknak szükségük lehet ahhoz, hogy eljátsszák Anakin és Obi-Wan csatáit a Mustafar bolygón!
• A gyermekek megépíthetnek egy mustafari bányát, majd rárakhatják a fénykardforgató Anakin Skywalker és Obi-Wan Kenobi LEGO® minifiguráit a csúszó, forgó platformokra, hogy eljátsszák a fantasztikus mustafari fénykard párbajt.
• Mindkét új, 2020 januárjában megjelenő minifigura égett, harcban megkopott ruha dekorációkkal van ellátva, emellett rengeteg LEGO® kocka vár arra, hogy a fiatalok kreatívan megépítsék őket más LEGO Star Wars™ készletekkel.
• A 208 elemből álló LEGO® készlet számtalan játéklehetőséget nyújt, így szórakoztató születésnapi vagy karácsonyi ajándék a 7 év fölötti fiúk és lányok számára, mely bevezeti őket a LEGO Star Wars™ építőjátékok világába, vagy kibővíthetik velük gyűjteményüket.
• A mustafari bánya több mint 14 cm magas, 12 cm széles és 12 cm mély – hordozható, kompakt méret –, kinyitva pedig 23 cm széles, így változatos játékélmények várnak rád.
• Indítsd be a gyermekek képzeletét ezzel az elem nélküli Mustafar építőjáték készlettel, mely fejleszti kreativitásukat, miközben eljátsszák a Star Wars: A Sith-ek bosszúja című film szórakoztató kalandjait.
• Az ingyenes LEGO® Life alkalmazásban elérhető, könnyen érthető Instructions PLUS segítségével építés közben még a fiatalabb építők is megjeleníthetik az építőmodellt minden szögből, hogy még klasszabb élményben legyen részük!
• A LEGO® Star Wars™ építőkészletekkel a gyermekek (és a felnőtt rajongók) újra átélhetik a Star Wars történet jeleneteit, megalkothatják saját, egyedi történeteiket vagy egyszerűen csak megépíthetik és kiállíthatják a gyűjthető építőmodelleket.
• Az építőknek nem lesz szükségük az Erőre, hogy összeillesszék és szétszedjék a LEGO® kockákat! Már 1958 óta megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az elemek egyöntetűek és stabilak legyenek.
• A LEGO® kockákat és elemeket szigorú tesztek alá vetjük, így biztosítva, hogy minden egyes építőkészlet megfeleljen a Föld (és a messzi-messzi galaxisok!) legszigorúbb biztonsági szabványainak.

Additional Information

Életkor

, , , , , , , ,

Korosztály

, , ,

Márka

,

Nem

Gyártó

Szállítási összehasonlító táblázat: