LEGO® Star Wars™: Az Ellenállás Y-szárnyú Microfightere 75263

3 490 Ft  

Elfogyott

Ismertesd meg a gyermekeket a mozgalmas LEGO® Star Wars™ szerepjátékkal a gyorsan megépíthető Y-szárnyú Ellenállás Microfightere és a Zorii Bliss minifigura segítségével!

Gyorsan megépíthető, harcrakész Y-szárnyú Microfighter kiskamaszoknak!

• A gyermekek az ellenállás hősnője, Zorii Bliss bőrébe bújva eljátszhatják a csatákat ezzel a gyorsan megépíthető Az ellenállás Y-szárnyú Microfightere LEGO® változatával (75263) a Csillagok háborúja: Skywalker kora! című filmből. Az Y-szárnyú Microfighter LEGO® elemekből épült verziója készen áll, hogy szembeszálljon az Első renddel! 2 pöccintésre induló rakétával, forgatható lövegtoronnyal, (tüzelésre nem alkalmas) ágyúkkal és a Zorii Bliss minifigura számára tervezett pilótafülkével.
• A megépíthető Y-szárnyú modell színsémája és Zorii Bliss sisakja egyaránt 2020 januárjának újdonsága, és az ifjú Star Wars™ rajongók bőven találnak majd inspirációt a modellben a kreatív játékra, akár más LEGO® Star Wars™ készletekkel kombinálva.
• Könnyen megépíthető – és újraépíthető a 75264 Kylo Ren űrsikló Microfightere ellen folytatott harcok után –, ez a 86 elemből álló Y-szárnyú Microfighter építőkészlet ideális születésnapi vagy meglepetésajándék 6 évnél idősebb fiúk és lányok számára.
• Ez a kompakt és strapabíró LEGO® Star Wars™ Y-szárnyú vadászgép 3 cm magas, 111 cm hosszú és 8 cm széles – épp megfelelő méret, ami kényelmesen elfér a gyermek hátizsákjában, és bárhol kész a játékra!
• Nincs szükség elemre ehhez a gyermekeknek tervezett építőjátékhoz – kizárólag LEGO® elemekből épül, és a gyermekek fantáziája működteti, így a szórakozásnak semmi sem vethet gátat.
• A digitális Instructions PLUS-szal még szórakoztatóbb az építés a gyermekek számára. A LEGO® Life alkalmazás segítségével még a fiatalabb építők is ráközelíthetnek, megforgathatják és megjeleníthetik az építőmodellt, miközben megépítik valóságos változatát… Szuper!
• A zseniális LEGO® Star Wars™ készletekkel a gyermekek (és a felnőtt rajongók) eljátszhatják a Star Wars történet jeleneteit, kitalálhatják történeteiket és kiállíthatják a gyűjthető építőmodelleket a kollekciójukban.
• A LEGO® kockák már 1958 óta megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így strapabíróak, és könnyen összeilleszthetőek és szétszedhetőek minden alkalommal – még az Erőre sincs hozzá szükséged!
• A LEGO® kockákat és elemeket ledobjuk, hevítjük, összenyomjuk, csavarjuk, és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy minden egyes építőkészlet megfeleljen a Föld (és a messzi-messzi galaxisok!) legszigorúbb biztonsági szabványainak.

Additional Information

Életkor

, , , , ,

Korosztály

,

Márka

,

Nem

Gyártó

Szállítási összehasonlító táblázat: