LEGO® Super Mario: Karaktercsomagok – 2. sorozat 71386

Lepd meg a LEGO Super Mario rajongókat, és segíts nekik még izgalmasabb pályákat építeni! Gyűjthető játék A Karaktercsomagok – 2. sorozat (71386) mindegyikében egy rejtélyes, megépíthető karaktert találsz interaktív elemmel. 10 LEGO Super Mario karaktert gyűjthetsz össze: Huckit rákot, Spiny Cheep Cheepet, Ninjit, Foo-t, Ejtőernyős Goombát, Para-Bogarat, Mérges Gombát, Thwimpet, Repülő fiút és Bone Goombát. Minden csomag kompatibilis a Mario kalandjai kezdőpályával (71360), ami szükséges az interaktív játékhoz. Klassz alkalmazás Az útmutatókat minden csomagban és az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazásban is megtalálod, ahol a digitális eszközök még mókásabbá teszik az építést, kreatív inspirációt találsz, és egy biztonságos platformot nyújt a gyermekeknek, ahol megoszthatják az ötleteiket. Végtelen lehetőségek A népszerű LEGO Super Mario szettek remek ajándékok lehetnek. A kezdőpályával, a kiegészítő szettekkel és a szupererő csomagokkal kibővítheted és átalakíthatod a pályáidat.

1 890 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Márka

,

Korcsoport
Korosztály

, , , , ,

Fiúknak vagy lányoknak?

,

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: