LEGO Technic: Chevrolet Corvette ZR1 42093 - 1. Kép
LEGO® Technic: Chevrolet Corvette ZR1 42093
13 990 Ft   Kosárba teszem

LEGO® Technic: Chevrolet Corvette ZR1 42093

Fedezd fel az innovatív technikai megoldásokat és kialakításokat a csodálatos LEGO® Technic Chevrolet Corvette ZR1 modell autós készlettel — amit a Corvette-tel együttműködve fejlesztettünk. A jellegzetes szuper-kocsi, napjaink leggyorsabb és legerőteljesebb Corvette autójának klassz másolata eredeti narancssárga és fekete színekben pompázik, emellett rengeteg, valósághűen kidolgozott részletet is tartalmaz, például egy nagy hátsó szárnyat, 4 kipufogócsövet, valamint alacsony profilú kerekekkel ellátott fekete, küllős keréktárcsákat is. Irányítsd a működő kormánykereket és indítsd be a járművet, hogy aktiváld a látható, mozgó dugattyúkkal ellátott V8-as motort. Alakítsd át ezt az exkluzív, 2 az 1-ben modellt egy nagy teljesítményű Hot Roddá!

13 990 Ft  

Már csak kevés érhető el belőle

9 900 Ft kosárérték felett a szállítás ingyenes!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítási opció
  • Számos fizetési lehetőség
Biztonságos fizetés

Keltsd életre a műszaki kiválóságot a LEGO® Technic 42093 Chevrolet Corvette ZR1 szettel!

A Corvette-tel együttműködve közösen kifejlesztett, exkluzív modell igazán megragadja a jellegzetes szuper-kocsi lényegét, emellett eredeti narancssárga és fekete színekben pompázik. Ezenkívül alacsony profilú gumiabroncsokkal ellátott fekete, küllős keréktárcsákat, nagy hátsó szárnyat és 4 kipufogócsövet is tartalmaz. Ez a Chevrolet Corvette ZR1 másolat működő kormánykereket és látható, részletesen kidolgozott, mozgó dugattyúkkal ellátott V8-as motort is tartalmaz. Alakítsd át ezt a lenyűgöző 2 az 1-ben modellt egy valósághű Hot Rod másolattá!
• Az exkluzív Chevrolet Corvette ZR1 replika modell valósághű tulajdonságok sokaságával van ellátva, többek között egy nagy hátsó szárnnyal és 4 kipufogócsővel, alacsony profilú gumiabroncsokkal ellátott fekete, küllős keréktárcsákkal, működő kormánykerékkel és egy részletesen kidolgozott, mozgó dugattyúkkal felszerelt V8-as motorral is.
• Ez a gyűjthető játékautó eredeti narancssárga és fekete színekben pompázik, emellett pedig vagány matricalap is jár hozzá, mellyel még tovább díszítheted a modellt.
• Irányítsd a működő kormánykereket, és indítsd be a járművet, hogy aktiváld a látható, V8-as dugattyúkat!
• 2 az 1-ben LEGO® Technic készlet: átalakíthatod Hot Roddá.
• Ezt a LEGO® Technic modellt úgy tervezték, hogy magával ragadó és izgalmas építési élményt nyújtson.
• A LEGO® Technic készletek elemei valósághű mozgásokkal és szerkezetekkel vannak ellátva, melyek megközelíthető és realisztikus módon vezetik be a fiatal LEGO építőket a műszaki tudomány világába.
• 9 éves kortól ajánlott.
• A Chevrolet Corvette méretei: több mint 8 cm magas, 29 cm hosszú és 12 cm széles.
• A Hot Rod méretei: több mint 8 cm magas, 23 cm hosszú és 12 cm széles.

Additional Information

Építőelemek száma

579

Életkor

, , , , , , , , , ,

Korosztály

, , , ,

Márka

,

Nem

Gyártó

Szállítási összehasonlító táblázat: