LEGO Technic: Mobil daru 42108 - 1. kép
LEGO® Technic: Mobil daru 42108
35 990 Ft   Kosárba teszem

LEGO® Technic: Mobil daru 42108

35 990 Ft  

Már csak kevés érhető el belőle

A LEGO® Technic™ építők olyan tulajdonságokkal és funkciókkal teli, valódi építkezések jeleneteit játszhatják el, melyek pont olyanok, mint egy valódi daru használata.

Fedezd fel, hogyan működnek a daruk, ezzel a szuper magas modellel!

• Nézd meg, hogyan működnek a valódi daruk az építőipar rajongóinak szánt, akciódús LEGO® készlettel! Kormányozd a járművet, engedd le a kitámasztó lábakat, emeld meg a gémet és emeld fel a betonoszlopot!
• Ezzel a klassz építőjátékkal számtalan dolgot tanulhatsz a műszaki világról és a mozgásról. A 8-kerekes kormányzással, 4 külön irányítható kitámasztó lábbal, 2 fülkével és egy szuper magas teleszkópos karral bámulatos darut készíthetsz!
• Szórakozz jól, miközben megépíted ezt a kihívást jelentő modellt! Majd fedezd fel, mi mindenre képesek a különböző funkciók! Az oszlop segítségével tedd próbára a darut, mielőtt elvinnéd a járművet a következő munkára!
• A 10 évnél idősebb daru rajongók imádni fogják ezt a lenyűgöző LEGO® Technic™ (42108) készletet. Nagyszerű választás, ha a legjobb ajándékot keresed valakinek, aki imádja a LEGO® Technic™ készleteket, és készen áll egy új építési kihívásra.
• Az első dolog, ami felkelti a figyelmed ebben a LEGO® daruban, az a mérete. A 78 cm-es darukarral igazán magas! A 48 cm hosszú és 11 cm széles modell szuper a kiállításhoz ezekkel a bámulatos méretekkel.
• Ehhez a játék daruskocsihoz nincs szükség elemekre. Csak légy kíváncsi, és vágj bele lelkesen az építésbe!
• Alig várod, hogy elkezdd építeni? Rajta! A dobozban található, könnyen érthető útmutatóval már kezdődhet is a móka.
• Tárd fel az építési móka vadonatúj világát a fiatal és idősebb LEGO rajongók előtt a LEGO® Technic™ készletekkel! A jármű lenyűgöző kialakításaival és klassz funkcióival a szórakozás a modell megépítése után is folytatódik.
• Az építőipari játékoknak strapabírónak kell lenniük. Így jó, ha tudod, hogy a LEGO® Technic™ készletek megfelelnek a legszigorúbb iparági és minőségi követelményeknek. Ez azt jelenti, hogy az építőkészletek egyszerűen összeilleszthetők minden alkalommal.
• A LEGO® Technic™ elemeket maximálisan leteszteltük, így biztosítva, hogy minden egyes építőjáték készlet megfeleljen a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak. Ez pedig nagyszerű hír, ha a legjobb ajándékokat keresed egy LEGO rajongó számára.

Additional Information

Életkor

, , , , , , , , ,

Korosztály

, , ,

Márka

,

Nem

Gyártó

Szállítási összehasonlító táblázat: