LEGO® Technic: Terepjáró homokfutó 42124

Utazz vissza az 1980-as évekbe ezzel a LEGO Technic Terepjáró homokfutóval (42124) – 10 éves kortól bárki jól fog szórakozni vele. Miután megépítetted a modellt, keltsd életre az ingyenes CONTROL+ alkalmazással! A homokfutó szögletes eleje stabilitást biztosít az ugratások és a trükkök bemutatása során, akárcsak a klasszikus RC játékautók esetében. Az első és hátsó felfüggesztéssel (a LEGO Technic témában először), valamint a hatalmas kerekekkel, a nyitható motorháztetővel, az antennával és a retró matricákkal ellátott autó ellen labdába se lehet rúgni. Oldj fel fantasztikus mutatványokat az alkalmazással! Töltsd le az ingyenes CONTROL+ alkalmazást, hogy maximálisan leteszteld ezt a Terepjáró homokfutót! Az alkalmazás segítségével vezess előre és hátra, kormányozz és hajts végre mutatványokat is! Különféle irányítások, hangeffektusok, kihívások, eredmények és még rengeteg felfedeznivaló vár rád. Izgalmas építés A LEGO Technic készletek elemei valósághű mozgásokkal és szerkezetekkel vannak ellátva, amelyek megközelíthető és realisztikus módon vezetik be a LEGO építőket a műszaki tudomány világába. Tartalom: A játék elemmel működik (6 db LR6/AA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.

54 690 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Márka

,

Korcsoport
Korosztály

, , ,

Fiúknak vagy lányoknak?

,

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: