LEGO® Technic: Versenykamion 42104

Taposs a gázra és arass győzelmet ezzel a klassz Versenykamionnal! Merész színeivel és matricáival biztosan ki fog tűnni a verseny napján. Húzd vissza, majd engedd el kamionodat, hogy elszáguldjon a célvonalig! A hatalmas kipufogóval és óriási légterelővel ellátott, bámulatos kamion pont úgy néz ki, mint a valódi. Készen állsz még ennél is többre? Akkor jó hírünk van! Ezt a LEGO® Technic™ játék kamiont szélsebes Versenyautóvá alakíthatod.

Fantasztikus kamionmodell gyermekeknek, akik imádják az akciójátékokat. Kis autóversenyződ örömmel fogja megépíteni ezt a LEGO® Technic™ (42104) Versenykamiont. És ez csupán a kezdet! Miután megépítetted, húzd vissza, majd nézd, hogy a kamion milyen gyorsan száguld a célvonal felé, így átélheted a valódi verseny izgalmait. Klassz kamionos játékkészlet a versenyzős kalandokhoz Ez a kamionmodell biztosan megragadja a kis autórajongók képzeletét. A hatalmas kipufogócső és óriási légterelő, valamint a nyitható ajtók és motorháztető számtalan játéklehetőséget nyújt a gyermekek számára. De ez még nem minden! Ezzel a 2 az 1-ben műanyag modellkészlettel a gyermekek átalakíthatják a kamiont egy klassz Versenyautóvá, így még több lehetőségük lesz arra, hogy új építési készségeket sajátítsanak el. Műszaki játékok, melyek feltüzelik a fiatalok fantáziáját A LEGO Technic ideális olyan rajongó építőknek, akik kihívást jelentő építésre vágynak valósághű funkciókkal teli modellekkel. Minden készlethez tartozik egy nyomtatott útmutató, ám ehhez a készlethez a digitális Instructions PLUS-t is használhatod. Az ingyenes LEGO Life alkalmazásban elérhető felület közelítő és forgó képmegjelenítőt tartalmaz, így az építők átélhetik a sikerélmény örömét.

8 090 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

Szórakoztató játék a kamionokért lelkesedő LEGO® rajongóknak. A gyermekek egy magával ragadó kihívásban vehetnek részt ezzel a LEGO® Technic™ visszahúzós versenykamionnal.

Építsd, tanulj és játssz ezzel a vagány játék teherautós készlettel!

• Éld át a verseny izgalmait ezzel az akciódús visszahúzós Versenykamionnal! Tökéletes olyan gyermekeknek, akik imádják a játék versenyeket, hiszen a 2 az 1-ben modellt Versenyautóvá is átalakíthatják, így egy új építési kihívásba vághatnak bele.
• Minden LEGO® készletben találsz egy nyomtatott útmutatót. Ehhez a készlethez pedig digitális Instructions PLUS is tartozik, melyet megtalálsz az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO® Life alkalmazásban.
• A LEGO® Technic™ készletek elemei valósághű mozgásokkal és szerkezetekkel vannak ellátva, melyek megközelíthető és realisztikus módon vezetik be a fiatal LEGO építőket a műszaki tudomány világába.
• A legszigorúbb iparági szabványoknak megfelelő LEGO® Technic™ műanyag modellkészletek egyöntetűek, így minden alkalommal egyszerűen összeilleszthetők.
• A LEGO® Technic™ elemeket alaposan leteszteltük, így biztosítva, hogy minden egyes építőkészlet megfeleljen a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

További információk

Márka

,

Korosztály

, , , ,

Fiúknak vagy lányoknak?

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: