LEGO® Trollok: Pipacs kabinja 41251

Pipacs és a Trollok filmes játékok rajongói imádni fogják ezt a LEGO Trolls World Tour Pipacs kabinja készletet. Számtalan felfedezés vár a kis Trollok rajongódra, miközben csatlakozik Pipacshoz. Segíthet Pipacsnak lezuhanyozni, elkészíteni a frizuráját és megkeresni a kincses térképet. A fantáziadús játékkal teli, 4 év fölöttieknek ajánlott LEGO készlet szórakoztató módon tanítja meg a gyerekeket az építésre. Pipacs kabinja összehajtható és hordozható úti játékká alakítható, így a kicsik bárhol játszhatnak vele. Nagyszerű ajándék a gyermekeknek, akik imádják a kis játékokat. Az új, 2020 januárjában megjelenő LEGO Trolls World Tour játékok feltárják a kreatív játék világát a Trollok film rajongói előtt. A gyermekek örömmel fogják megépíteni az aranyos játékkészleteket, mielőtt eljátsszák kedvenc zenés filmjeleneteiket. A kitalált lényekkel, gyűjthető kiegészítőkkel és interaktív troll hajjal ellátott építőjáték készletek életre keltik a Trollok univerzumát.

7 490 Ft  

Elfogyott

15 000 Ft kosárérték felett a szállítás ingyenes!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
Biztonságos fizetés

A film alapján készült LEGO® Trolls World Tour Pipacs kabinja készlet segítségével a Trollok rajongói eljátszhatják kedvenc filmjeleneteiket, miközben segítenek Pipacsnak felkészülni egy hatalmas kalandra.

Kreatív játék Pipaccsal

• Vezesd be a kis Trollok rajongókat a zene és kaland világába! A LEGO® Trolls World Tour Pipacs kabinja (41251) készlettel a gyermekek eljátszhatják a film jeleneteit, majd lezárhatják a mentőkabint, melyből így egy aranyos utazó játék válik.
• Pipacs kabinja tele van funkciókkal és kiegészítőkkel, így a gyermekek szabadjára engedhetik képzeletüket, hogy új kalandokat találjanak ki Pipacsnak. Játszhatnak a hajával, vagy himbálózhatnak egyet a filcszövet virágon; a móka sosem ér véget.
• Kombináld Pipacs kabinját a LEGO® Trolls World Tour Ünnepség Pop faluban (41255) építőkészlettel, ahol Pipacs kabinját egy hatalmas fa tetejére rakhatod.
• Trollok témájú terméket keresel, ami különleges ünnepi ajándék lehet? Akkor ez egy remek választás! A 4 év fölöttieknek szánt LEGO® készletek szórakoztató módon vezetik be a kicsiket az építés világába és az egyszerű építési útmutató segítségével növelik az önbizalmukat.
• Ez a Trolls kabin tökéletes az útközbeni mókához. A lezárt játék mentőkabin méretei: több mint 11 cm magas, 9 cm széles és 9 cm mély.
• Ehhez a Trolls Pipacs játékhoz nincs szükség elemekre. Ami nagyszerű hír, hiszen mindannyian tudjuk, hogy a trollokat az ölelések, a szivárványok és a sütemények éltetik – nem az elemek!
• Könnyen megépíthető! Még a fiatalabb építőknek is hihetetlen sikerélményben és önállóságban lehet részük a digitális Instructions PLUS segítségével. Az ingyenes LEGO® Life alkalmazásban elérhető felülettel pillanatok alatt megépíthetik ezt a modellt, akárcsak a profik.
• Minden LEGO® Trolls World Tour készlet lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy eljátsszák kedvenc jeleneteiket a TROLLOK A VILÁG KÖRÜL című filmből. Nagyszerű módja a játékon keresztül való tanulásnak, mely beindítja a kicsik képzelőerejét.
• Az elismert minőségű LEGO® építőkockák a legszigorúbb iparági szabványoknak felelnek meg, továbbá a saját minőségi követelményeinknek is, annak érdekében, hogy az építőelemek egyöntetűek, kompatibilisek és könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal.
• Biztonságosak? Naná! A LEGO® Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megcsavarjuk, felhevítjük, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO® kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy mindegyik megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

Additional Information

Életkor

, , , , , , , , , , , , , , ,

Korosztály

, , , , , ,

Márka

,

Nem

Gyártó

Szállítási összehasonlító táblázat: