LEGO® Trollok: Pipacs kabinja 41251

Pipacs és a Trollok filmes játékok rajongói imádni fogják ezt a LEGO Trolls World Tour Pipacs kabinja készletet. Számtalan felfedezés vár a kis Trollok rajongódra, miközben csatlakozik Pipacshoz. Segíthet Pipacsnak lezuhanyozni, elkészíteni a frizuráját és megkeresni a kincses térképet. A fantáziadús játékkal teli, 4 év fölöttieknek ajánlott LEGO készlet szórakoztató módon tanítja meg a gyerekeket az építésre. Pipacs kabinja összehajtható és hordozható úti játékká alakítható, így a kicsik bárhol játszhatnak vele. Nagyszerű ajándék a gyermekeknek, akik imádják a kis játékokat. Az új, 2020 januárjában megjelenő LEGO Trolls World Tour játékok feltárják a kreatív játék világát a Trollok film rajongói előtt. A gyermekek örömmel fogják megépíteni az aranyos játékkészleteket, mielőtt eljátsszák kedvenc zenés filmjeleneteiket. A kitalált lényekkel, gyűjthető kiegészítőkkel és interaktív troll hajjal ellátott építőjáték készletek életre keltik a Trollok univerzumát.

8 290 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

A film alapján készült LEGO® Trolls World Tour Pipacs kabinja készlet segítségével a Trollok rajongói eljátszhatják kedvenc filmjeleneteiket, miközben segítenek Pipacsnak felkészülni egy hatalmas kalandra.

Kreatív játék Pipaccsal

• Vezesd be a kis Trollok rajongókat a zene és kaland világába! A LEGO® Trolls World Tour Pipacs kabinja (41251) készlettel a gyermekek eljátszhatják a film jeleneteit, majd lezárhatják a mentőkabint, melyből így egy aranyos utazó játék válik.
• Pipacs kabinja tele van funkciókkal és kiegészítőkkel, így a gyermekek szabadjára engedhetik képzeletüket, hogy új kalandokat találjanak ki Pipacsnak. Játszhatnak a hajával, vagy himbálózhatnak egyet a filcszövet virágon; a móka sosem ér véget.
• Kombináld Pipacs kabinját a LEGO® Trolls World Tour Ünnepség Pop faluban (41255) építőkészlettel, ahol Pipacs kabinját egy hatalmas fa tetejére rakhatod.
• Trollok témájú terméket keresel, ami különleges ünnepi ajándék lehet? Akkor ez egy remek választás! A 4 év fölöttieknek szánt LEGO® készletek szórakoztató módon vezetik be a kicsiket az építés világába és az egyszerű építési útmutató segítségével növelik az önbizalmukat.
• Ez a Trolls kabin tökéletes az útközbeni mókához. A lezárt játék mentőkabin méretei: több mint 11 cm magas, 9 cm széles és 9 cm mély.
• Ehhez a Trolls Pipacs játékhoz nincs szükség elemekre. Ami nagyszerű hír, hiszen mindannyian tudjuk, hogy a trollokat az ölelések, a szivárványok és a sütemények éltetik – nem az elemek!
• Könnyen megépíthető! Még a fiatalabb építőknek is hihetetlen sikerélményben és önállóságban lehet részük a digitális Instructions PLUS segítségével. Az ingyenes LEGO® Life alkalmazásban elérhető felülettel pillanatok alatt megépíthetik ezt a modellt, akárcsak a profik.
• Minden LEGO® Trolls World Tour készlet lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy eljátsszák kedvenc jeleneteiket a TROLLOK A VILÁG KÖRÜL című filmből. Nagyszerű módja a játékon keresztül való tanulásnak, mely beindítja a kicsik képzelőerejét.
• Az elismert minőségű LEGO® építőkockák a legszigorúbb iparági szabványoknak felelnek meg, továbbá a saját minőségi követelményeinknek is, annak érdekében, hogy az építőelemek egyöntetűek, kompatibilisek és könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal.
• Biztonságosak? Naná! A LEGO® Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megcsavarjuk, felhevítjük, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO® kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy mindegyik megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

További információk

Márka

,

Korosztály

, , , , , ,

Fiúknak vagy lányoknak?

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: