LEGO® Trollok: Tutajos kaland Magányos lapályon 41253

Te is annyira szereted a popzenét, mint Pipacs? Akkor csatlakozz hozzá egy kalandra, miközben átutazza a country zene világát, hogy mindenkinek bemutassa, miért olyan különleges a popzene. Pattanj be a vízen lebegő tutajba, táncolj a forgószínpadon vagy zárj be néhány szereplőt a börtönbe! Díszítsd fel a trollok haját aranyos kiegészítőkkel! Ágas akár még el is tud rejteni dolgokat a hajában! Ezután keresd meg a hangszer húrt, hogy helyreállítsd a harmóniát – pont, mint a filmben!

A Trollok a világ körül című film rajongói imádni fogják ezt a klassz LEGO® Trolls Tutajos kaland Magányos lapályon (41253) játékkészletet. A lebegő tutajjal, színpaddal és börtönnel ellátott, 4 év fölöttieknek ajánlott LEGO készlet szórakoztató módon tanítja meg a fiatalokat az építésre. Keltsd életre a történetet 3 troll minifigurával A 3 minifigurával (köztük Pipaccsal és Ágassal egy exkluzív country ruhában, valamint Hikori exkluzív minifigurájával) és számtalan kiegészítővel a játék a készlet megépítése után is folytatódik. Mi lesz a gyermekek első dolga? Megnézni az állítható tetővel ellátott tutajt? Megpörgetni a figurákat a forgó táncparketten? Játszani Pipacs hajával? Vagy bezárni a szereplőket a börtönbe? A Trollok című film ihlette, kreatív játék A film alapján készült, klassz készletekkel és minifigurákkal a gyermekeknek igazán kreatív játékban lehet részük. A gyűjthető játékokkal, mint például a Trollok szereplőivel, vagy a filmből ismert hangszer húrokkal a LEGO Trolls univerzum rengeteg izgalmas lehetőséget nyújt.

10 990 Ft  

Elfogyott

Kérj értesítést, amikor újra elérhető lesz

15 000 Ft kosárérték felett a szállítás ingyenes!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
Biztonságos fizetés

Hagyd, hogy a Trollok kis rajongói csatlakozzanak Pipacshoz és barátaihoz egy fantasztikus, zenés utazásra a LEGO® Trolls Tutajos kaland Magányos lapályon készlettel!

Zenés szerepjáték a Trollok című film rajongói számára

• Játszatok a lebegő tutajjal, a színpaddal, a börtönnel és még sok minden mással. Hagyd, hogy a kis Trollok rajongók eljátsszák a Trollok a világ körül című film jeleneteit, miközben Pipacs megismerteti a country zene világával a popzenét.
• A kreatív szerepjátékba egyszerűen belevághatsz ezzel a klassz Trollok játékkészlettel. A 3 minifigura segítségével a gyermekek eljátszhatják a történetet, emellett rengeteg hajdísz és funkció vár rájuk a fantáziadús játékhoz.
• A gyermekek örömmel fogják felfedezni az összes rájuk váró lehetőséget, ami ebben a klassz készletben lapul. A forgó táncparkettel, a lebegő tutajjal és a gyűjthető, megtalálásra váró húrral rengeteg mókában lesz részük a modell megépítése után is.
• A 4 év fölöttieknek szánt LEGO® készletek szórakoztató módon tanítják meg a fiatalokat az építésre. Ez a készlet ideális azoknak a gyermekeknek, akik imádják Pipacsot, a Trollok filmet, a gyűjthető játékokat, vagy bárkinek, aki szívesen belevetné magát a játék tutajos, kreatív kalandba!
• Ez az aranyos játékkészlet (41253) épp megfelelő méretű a fantáziadús játékhoz és a történetmeséléshez; a tutaj több mint 16 cm hosszú és 8 cm széles.
• A játék azonnal elkezdődhet, hiszen ehhez a Trollok játékhoz nincs szükség elemekre. Ez nagyszerű hír azoknak a gyermekeknek, akik örömmel átveszik az irányítást, és szabadjára engedik képzeletüket játék közben.
• A nyomtatott útmutató mellett a készlethez tartozó, digitális Instruction PLUS felületet is megtalálod. A LEGO® Life alkalmazásban elérhető felület segítségével még a legkisebb Troll rajongók is szuper könnyen megépíthetik a készletet.
• Minden LEGO® Trolls készlet lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy eljátsszák a Trollok a világ körül című film izgalmas jeleneteit. A készlet nagyszerűen fejleszti a kreativitást, miközben a gyermekek csatlakoznak Pipacshoz, Ágashoz és Troll barátaikhoz az útjuk során.
• Ha a gyermekeknek szánt játékokról van szó, a minőség a legfontosabb. Ezért a LEGO® építőkockákat alapos tesztek alá vetjük, így biztosítva, hogy mindig megfeleljenek a legszigorúbb iparági szabványoknak.
• A LEGO® kockák a legszigorúbb teszteken mennek keresztül, így biztosítva, hogy mindig biztonságosak legyenek és megfeleljenek a világ legszigorúbb biztonsági és minőségi szabványainak.

Additional Information

Márka

,

Gyártó

Nem

Korosztály

, , , , , ,

Életkor

, , , , , , , , , , , , , , ,

Szállítási összehasonlító táblázat: