LEGO® Trollok: Tutajos kaland Magányos lapályon 41253

Te is annyira szereted a popzenét, mint Pipacs? Akkor csatlakozz hozzá egy kalandra, miközben átutazza a country zene világát, hogy mindenkinek bemutassa, miért olyan különleges a popzene. Pattanj be a vízen lebegő tutajba, táncolj a forgószínpadon vagy zárj be néhány szereplőt a börtönbe! Díszítsd fel a trollok haját aranyos kiegészítőkkel! Ágas akár még el is tud rejteni dolgokat a hajában! Ezután keresd meg a hangszer húrt, hogy helyreállítsd a harmóniát – pont, mint a filmben!

A Trollok a világ körül című film rajongói imádni fogják ezt a klassz LEGO® Trolls Tutajos kaland Magányos lapályon (41253) játékkészletet. A lebegő tutajjal, színpaddal és börtönnel ellátott, 4 év fölöttieknek ajánlott LEGO készlet szórakoztató módon tanítja meg a fiatalokat az építésre. Keltsd életre a történetet 3 troll minifigurával A 3 minifigurával (köztük Pipaccsal és Ágassal egy exkluzív country ruhában, valamint Hikori exkluzív minifigurájával) és számtalan kiegészítővel a játék a készlet megépítése után is folytatódik. Mi lesz a gyermekek első dolga? Megnézni az állítható tetővel ellátott tutajt? Megpörgetni a figurákat a forgó táncparketten? Játszani Pipacs hajával? Vagy bezárni a szereplőket a börtönbe? A Trollok című film ihlette, kreatív játék A film alapján készült, klassz készletekkel és minifigurákkal a gyermekeknek igazán kreatív játékban lehet részük. A gyűjthető játékokkal, mint például a Trollok szereplőivel, vagy a filmből ismert hangszer húrokkal a LEGO Trolls univerzum rengeteg izgalmas lehetőséget nyújt.

12 690 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

Hagyd, hogy a Trollok kis rajongói csatlakozzanak Pipacshoz és barátaihoz egy fantasztikus, zenés utazásra a LEGO® Trolls Tutajos kaland Magányos lapályon készlettel!

Zenés szerepjáték a Trollok című film rajongói számára

• Játszatok a lebegő tutajjal, a színpaddal, a börtönnel és még sok minden mással. Hagyd, hogy a kis Trollok rajongók eljátsszák a Trollok a világ körül című film jeleneteit, miközben Pipacs megismerteti a country zene világával a popzenét.
• A kreatív szerepjátékba egyszerűen belevághatsz ezzel a klassz Trollok játékkészlettel. A 3 minifigura segítségével a gyermekek eljátszhatják a történetet, emellett rengeteg hajdísz és funkció vár rájuk a fantáziadús játékhoz.
• A gyermekek örömmel fogják felfedezni az összes rájuk váró lehetőséget, ami ebben a klassz készletben lapul. A forgó táncparkettel, a lebegő tutajjal és a gyűjthető, megtalálásra váró húrral rengeteg mókában lesz részük a modell megépítése után is.
• A 4 év fölöttieknek szánt LEGO® készletek szórakoztató módon tanítják meg a fiatalokat az építésre. Ez a készlet ideális azoknak a gyermekeknek, akik imádják Pipacsot, a Trollok filmet, a gyűjthető játékokat, vagy bárkinek, aki szívesen belevetné magát a játék tutajos, kreatív kalandba!
• Ez az aranyos játékkészlet (41253) épp megfelelő méretű a fantáziadús játékhoz és a történetmeséléshez; a tutaj több mint 16 cm hosszú és 8 cm széles.
• A játék azonnal elkezdődhet, hiszen ehhez a Trollok játékhoz nincs szükség elemekre. Ez nagyszerű hír azoknak a gyermekeknek, akik örömmel átveszik az irányítást, és szabadjára engedik képzeletüket játék közben.
• A nyomtatott útmutató mellett a készlethez tartozó, digitális Instruction PLUS felületet is megtalálod. A LEGO® Life alkalmazásban elérhető felület segítségével még a legkisebb Troll rajongók is szuper könnyen megépíthetik a készletet.
• Minden LEGO® Trolls készlet lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy eljátsszák a Trollok a világ körül című film izgalmas jeleneteit. A készlet nagyszerűen fejleszti a kreativitást, miközben a gyermekek csatlakoznak Pipacshoz, Ágashoz és Troll barátaikhoz az útjuk során.
• Ha a gyermekeknek szánt játékokról van szó, a minőség a legfontosabb. Ezért a LEGO® építőkockákat alapos tesztek alá vetjük, így biztosítva, hogy mindig megfeleljenek a legszigorúbb iparági szabványoknak.
• A LEGO® kockák a legszigorúbb teszteken mennek keresztül, így biztosítva, hogy mindig biztonságosak legyenek és megfeleljenek a világ legszigorúbb biztonsági és minőségi szabványainak.

További információk

Márka

,

Korosztály

, , , , , ,

Fiúknak vagy lányoknak?

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: