LEGO® Trollok: Vulkán Rock City koncert 41254

Rendezz egy hatalmas vad koncertet a DreamWorks Trollok univerzum Trolljaival! A LEGO® Trolls Vulkán Rock City koncert 41254 készlet építőelemeiből készítsd el a színpadot, állítsd fel a lángszórókat, hogy a legbrutálisabb zenei részeknél lángcsóvák törjenek fel a színpad széléről, majd ellenőrizd, hogy minden hangszer rendesen össze van-e hangolva rendszereddel, és csapjatok bele a buliba! Használd ki a forgó pódiumot a hatásosabb effektek eléréséért, és dobálj nyalánkságokat a tömegbe, hogy még jobban megőrüljenek értetek a rajongók! Kombináld a szett kockáit egyéb LEGO® termékekkel, hogy ne csak a Trollok a világ körül című film jeleneteit, de a saját történeteidet is el tudd játszani velük!

A LEGO® Trolls Vulkán Rock City koncert 41254 készlet 386 darab LEGO® építőkockát, és 3 darab LEGO® minifigurát (Pipacs, Ágas, Barb) tartalmaz. A megépített színpad méretei: 17 x 22 x 11 cm. A játékot 6 éves kortól ajánljuk.

16 790 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

Vezesd be a gyerekeket a zenei párbaj izgalmaiba ezzel a szuper funkciókkal teli LEGO® készlettel, mely a DreamWorks Trollok a világ körül című film alapján készült.

Zenés, szerepjátékos móka a Trollok rajongói számára

• Klassz rock zenés építőjáték a kis Trollok rajongók számára! A gyermekek örömmel fogják eljátszani a Trollok a világ körül című film zenés jeleneteit, majd a modell megépítése után végtelen lehetőségek várnak rájuk.
• A 3 minifigurával, köztük egy exkluzív Barb minifigurával, a gyermekek játszhatnak kedvenc trolljaikkal, miközben felfedezik a készletben rejlő, számtalan funkciót, amit a kreatív játékok rajongói biztosan imádni fognak.
• Az apró részletek teszik ezt a készletet igazán szórakoztatóvá! A készletben megtalálod Pipacsot és Ágast exkluzív, rocker ruháikban. Várnak még rád a trollok hajába való kiegészítők és két gyűjthető zenei húr is, melyeket belerakhatsz a lantba.
• Kreatív építési móka a 6 éves vagy annál idősebb gyermekek számára. A 3 troll gyűjthető minifigurát tartalmazó készlet (41254) nagyszerű ünnepi ajándék a Trollok filmes játékok rajongóinak.
• A több mint 17 cm magas, 22 cm hosszú és 11 cm széles színpaddal ellátott készlet ideális méretű az önálló vagy a barátokkal való szerepjátékhoz. Emellett kiállítva is nagyszerűen mutat.
• Kinek kellenek elemek, ha hatalmas képzelőerőd van? Ehhez a klassz LEGO® Trolls játékhoz nincs szükség elemekre. Ez pedig nagyszerű hír a kreatív gyermekek számára, akik már alig várják, hogy belevágjanak a játékba.
• A nyomtatott útmutató mellett a készlethez tartozó, digitális Instruction PLUS felületet is megtalálod. Elérhető az ingyenes LEGO® Life alkalmazásban, így a készlet megépítése még a fiatal építők számára is egyszerű lesz.
• Minden LEGO® Trolls készlet lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy eljátsszák kedvenc jeleneteiket a DreamWorks Trollok a világ körül című filmből. A számtalan funkcióval és kiegészítővel ellátott készlet feltárja a gyermekek előtt a szerepjáték és a történetmesélés világát.
• A LEGO® építőkockák megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, hiszen szigorú minőségi vizsgálatokon mentek keresztül, annak érdekében, hogy az építőelemek egyöntetűek, kompatibilisek, egyszerűen összerakhatók és szétszedhetők legyenek minden alkalommal.
• Biztonsági teszteken is keresztülmentek? Természetesen! A LEGO® Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megcsavarjuk, felhevítjük, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO® kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy mindegyik megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

További információk

Márka

,

Korosztály

, , , , ,

Fiúknak vagy lányoknak?

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: