Akció!

Magyar népmesék – A társasjáték

-16%

A Magyar Népmesék családi társasjáték hamar az egyik kedvenc társasjátéka lehet a családnak mikor belebújtok a kedvenc szereplőtök bőrébe.

Ebből a szerepjátékból több közismert szereplőt tudsz választani magadnak, akiknek különböző képességei vannak. Választhatsz olyan karaktereket, mint például a Csillagszemű juhász, a Legkisebb királylány, Fábólfaragott Péter, Fehérlófia vagy éppen Tündérszép Ilona, hogy sikerrel járhass egy mesében.

A játék partnereid tarisznyájában bujkál az elengedhetetlen hamuban sült pogácsa, amiből időnként enned kell egyet, ez a játék során nagy segítségedre lesz. A játék közben ismert barátokkal találkozhatsz, akik jó tanácsokkal látnak el vagy éppen egy varázstárggyal, ami a legfontosabb a játékban, hiszen akkor nyersz, ha te gyűjtöd össze őket először, de vigyázz, mert könnyen bajba kerülhetsz, ha szembe találod magad a vasorrú bábával vagy éppen a hétfejű sárkánnyal.

Ne felejtsd, a játékban tégy jót másokkal, mert így járhatsz sikerrel és nyerheted meg könnyebben a játékot.

A Magyar Népmesék társasjáték 5 éves kor felett ajánlott, 2-6 játékos számára.

A társasjáték időtartama kb. 20-40 perc.
A játék csomagolási mérete 23 x 31 x 6 cm.

A Magyar Népmesék játék az eredeti rajzfilm-sorozat alapján készült!

11 490 Ft 9 634 Ft  

Elfogyott

Kérj értesítést, amikor újra elérhető lesz

25 000 Ft kosárérték felett a szállítás ingyenes!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • A 12 óráig beérkező rendeléseket még aznap útnak indítjuk, ha a termék a Készleten jelzéssel van ellátva.
Biztonságos fizetés

A Magyar Népmesék társasjáték menete:

Mindegyik játékos egymás után dob és a dobókockán lévő szám szerint lépnek a táblán. Ha egy kalandmezőre léptél vagy valamilyen eseményre, rögtön végre kell hajtanod azt, csak az után dobhat a következő játékos. Ebben a társasjátékban a dobást követően előre és hátra is léphet a játékos. Ha az úton 2 játékos találkozik, vagyis 1 mezőre lépnek, lehetőségetek van varázstárgyat, jótanácsot vagy éppen egy hamuba sült pogácsát cserélni egymással. Ha bárki olyan mezőre lép ami zsákutcába viszi őt, meg kell álljon, bármennyit dobott is.

Additional Information

Életkor

, , , , , ,

Korosztály

, ,

Nem

, ,

Szállítási összehasonlító táblázat: