Mikro zsugorító labor 03322

Készítsd el tudományos ékszerkészletedet! A Sci:Bits Mikro zsugorító laborjában érdekes dolgokat fedezhetsz fel. Ha az általad kiválasztott molekulákat és atomokat kiszínezed és egy kis időre a mikróba teszed, varázslatos dolog fog történni. A fizikai és biológiai elemek összezsugorodnak! Az apró részecskékből pedig különféle ékszereket tudsz készíteni, legyen szó DNS fülbevalóról, vagy molekula karkötőről. A készlettel ötvözheted a divatot a tudománnyal, egy igazán különleges kollekciót alkotva. Ha érdekelődsz a természettudományok iránt és szeretnéd játékos módon bővíteni tudásodat, akkor ezt a készletet Neked találták ki! Zsugorítsd össze az elemeket saját laborodban, majd válj az ékszerkészítés mesterévé. Fűzd fel fém karkötő láncodra az újonnan elkészített díszeket, vagy készíts belőlük egy pár fülbevalót. A készlet 12 db zsugorodó gyöngylapot, 4 db színes ceruzát, 4 db fém karkötőt, 2 pár fülbevalót és a hozzájuk tartozó karikákat tartalmazza.

1 890 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Márka

Korosztály

, ,

Korcsoport
Fiúknak vagy lányoknak?

,

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: