ORCHARD TOYS
Mini Játék, Kisbusz Bingó – társasjáték
1 990 Ft   Kosárba teszem

Mini Játék, Kisbusz Bingó – társasjáték

Mindenki a buszra! Töltsd fel a buszodat állati jó utasokkal ebben a kicsiknek szánt bingó játékban. Válaszd ki saját buszodat és gyűjtsd össze az utasaidat, hogy a képzelet szárnyán elrepítsd őket messzi földekre! Legyél Te a legügyesebb, akinek összegyűlnek az utasai, hogy a béka, kroki, maki vagy flamingó buszsofőr útnak tudjon indulni.
Ez a kiváló párosító és memóriajáték 24 darab állatfigurát megjelenítő tartós, vastag kartonlapból készült, magas fényű, könnyen tisztítható kártyalapot, valamint 4 darab buszos táblát tartalmaz számos kedves állatfigurával, úgymint például teknős komával, nyúl sheriffel, elefánt asszonysággal, vagy a romantikus egyszarvúval.
Gyermeked párosító készsége játék közben fog fejlődni és hosszú órákon át önfeledt szórakozást nyújt. Ha megtelt a busz, és elindult a sofőr a képzelet szárnyán, akkor beszélgessetek arról, hogy hova mennek. Mutass rá egy-egy kártyára és kérd meg gyermekedet, hogy nevezze meg az állatokat, esetleg azt is, hogy mit viselnek.
Kül- és beltéri játékhoz egyaránt alkalmas. Praktikus, kis dobozban kerül forgalomba ez az Orchard játék, így utazás során könnyen magatokkal tudjátok vinni.
A játék tartalma:
– 4 db buszos játéktábla
– 24 db állatkártya (utasok)
3-6 éves korosztály részére
2-4 játékos számára
A társasjáték legalább 80%-ban újrahasznosított anyagból készült.

1 990 Ft  

Már csak kevés érhető el belőle

További információk

Méretek2.5 × 14 cm
Gyártó

Életkor

, , ,

Korosztály

,

Nem

, ,

Márka

Szállítási összehasonlító táblázat: