NERF N-Strike Elite: Rhino-Fire óriás szivacslövő fegyver - 1. kép
NERF N-Strike Elite: Rhino-Fire óriás szivacslövő fegyver
28 990 Ft   Kosárba teszem

NERF N-Strike Elite: Rhino-Fire óriás szivacslövő fegyver

28 990 Ft  

Emeld új szintre a katonás játékok élményét a NERF N-Strike Elite: Rhino-Fire óriás szivacslövő fegyver segítségével, aminek köszönhetően garantáltan igazi nehézfiú lehetsz a csatamezőn.
Az óriási méretű fegyver érdekessége, hogy dobtáras kivitelezésének köszönhetően sorozatlövésre is alkalmas, így alig pár pillanat alatt kilőhetsz vele több tucatnyi szivacsos töltényt, amelyek akár 25-30 méteres távolságig is pontosan célba találnak.
A felszerelhető talpazatnak köszönhetően a NERF N-Strike Elite: Rhino-Fire óriás szivacslövő fegyvert használhatod egy álcázott géppuskafészekben, ahol garantáltan védve leszel az ellenséges tűz elől, de a tartó lepattintásával egy szempillantás alatt ki is törhetsz fedezékedből, és futás közben nyithatsz tüzet ellenfeleidre. Csak töltsd be a szivacstöltényeket a dobtárba, pattintsd fel őket a fegyver oldalára, biztosítsd ki és húzd meg a ravaszt. Ilyen egyszerű az egész!
Rendkívül könnyű kivitelezésének köszönhetően a szivacslövő fegyvert nagy mérete ellenére könnyedén hordozhatják és használhatják majd a kisebb gyermekek is, így még a futás sem lesz nehéz vele, a játék pedig maga lesz a nagybetűs élmény.
A csomagban 50 db szivacsos NERF lőszer és 2 db dobtár kapott helyet, amelyekben 25-25 lőszer helyezhető el.
A játék 6 db D góliátelemmel működik, amelyeket a csomagolás nem tartalmaz.
Méret: kb. 84 cm.

Elérhető

Leírás


További információk

Márka

Életkor

, , , , , , , , , ,

Korosztály

, , ,

Nem

Játékosszám

Szállítási összehasonlító táblázat: