Nyúl ugró készségfejlesztő játék

A Nyúl Ugró a Smart Gamestől kíváló agytorna játék gyerekeknek. Egyedül játszható logikai játék 7 éves kortól. Segíts a nyusziknak eljutni a biztonságos odukba! Válassz egy feladványt a feladatfüzetből. Helyezd el az állatokat és a gombákat a feladvány szerint az alaplapon. A játék célja, hogy az összes táblán található (fehér és szürke) nyuszit eljuttasd az oduk valamelyikébe. A nyuszik csak ugrálhatnak, méghozzá csak olyan irányba, ahol át tudnak ugrani legalább egy akadályt (gombát vagy állatot). A rókák csak előre vagy hátra mozoghatnak, de bármennyit (akár a tábla egyik végéből a másikba). Ha megoldottad a feladatot, ellenőrizheted a feladványfüzet hátulján. Több mint 60, egyre nehezedő izgalmas feladvány vár rád!

6 190 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés


További információk

Márka

Korosztály

,

Fiúknak vagy lányoknak?

,

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: