ORCHARD TOYS
Old Mcdonald Bingó – Memóriajáték
3 990 Ft   Kosárba teszem

Old Mcdonald Bingó – Memóriajáték

3 990 Ft  

Segíts Old MacDonaldnak a farm körüli munkában! Válaszd ki kedvenc farmjelenetedet, majd gyűjtsd össze a hozzá párosítható kártyákat. De nem lesz olyan egyszerű, mint gondoltad, mert a kártyák le vannak fordítva, így szükség lesz a memóriádra is, hogy Te legyél az első, akinek sikerült a teljes farmot összeállítania. Utánozzátok közösen az asztalról felhúzott lapokon lévő állatok hangját, hogy még mókásabb legyen a játék!
Ez a bájos, 4 különféle farmjelenetet ábrázoló Orchard társasjáték magas minőségű, kiváló és tartós kartonlapokból készült, amit könnyedén lehet tisztítani is. Az egyes farmtáblák élénk, vibráló színekkel, mozgalmas jelenetekkel mozgatják meg a legkisebbek fantáziáját is.
Tanárok által tesztelve!
A gyerekek játékon keresztül tanulnak, és mi elköteleztük magunkat olyan játékok kifejlesztésében, melyek tökéletes egyensúlyban tartják a szórakozást és a tanulást.
Ez egy igazán szórakoztató párosító és memória játék fiatalabb gyermekek számára, mely fejleszti a párosító képességet és a memóriát, ösztönzi a megfigyelőképességet és támogatja a képzelőerő fejlődését.
A játék tartalma:
– 4 db játéktábla
– 24 farm kártya
– 4 farmer kártya
– 1 használati útmutató
2-6 éves korosztály számára
2-4 játékos részére
A társasjáték legalább 80%-ban újrahasznosított anyagból készült.

Már csak kevés érhető el belőle

További információk

Méretek5 × 22.5 cm
Gyártó

Életkor

, , , ,

Korosztály

, ,

Nem

, ,

Márka

Szállítási összehasonlító táblázat: