Akció!

Piano állathangokkal 8858

Keltsd életre az állatvilágot zongorádon keresztül! A Piano állathangokkal garantált szórakozásban lesz része minden zene- és állatkedvelő csemetének. A 8 demódallal, 8 tempóval és a 8 db dallam, különböző állathangokkal segít, hogy elképesztő zenéket tudj megalkotni. Nyuszi, béka, kutya boci és a többi kedves állat mind arra vár, hogy kieresszék fantasztikus énekhangjukat. Komponálj gyönyörű dalokat és a felvevő és lejátszó funkció segítségével rögzítsd őket. A kétféle hangszer zenei effektjeivel olyan hangzást tudsz létrehozni, mintha csak egy bandában játszanál. A végtelen szórakozás közben megismerkedhetsz az állatvilággal és azok hangjaival. Emellett fejlődik hangfelismerő és ritmus érzéked is. Élvezettel fognak nekivágni a kis komponisták a zenélésnek a készlet segítségével. A játék tartalmazza az elektromos zongorát különböző állathangok effektjeivel. A zongora 3 db AA ceruzaelemmel működik, melyet a készlet tartalmaz.

Elfogyott :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 20.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 25.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Nem

, ,

  • 20.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 25.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes 2022. március 12-től. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: