Pioneer II: quadrocopter HD kamerával - 1. kép
Pioneer II: quadrocopter HD kamerával
14 990 Ft   Kosárba teszem

Pioneer II: quadrocopter HD kamerával

14 990 Ft  

A Pioneer quadrocopterrel nem csak repülni tudsz, de videókat és fényképeket is készíthetsz vele. A drónt HD kamerával és fejlett stabilizációs rendszerrel szerelték fel, ami lehetővé teszi a jó minőségű fotók és videók elkészítését. A modell több sebességben is képes repülni, az Auto Flip mód segítségével pedig könnyebb az irányítás. A quadrocopter propeller sapkákkal rendelkezik, a tájékozódást pedig a LED-es megvilágítás könnyíti meg. A drónhoz készült alkalmazást letöltve a quadrocopter mobiltelefonon és táblagépen keresztül is irányítható, illetve élőben nyomon követhető, hogy mit lát a drón.
Főbb tulajdonságok: haladó stabilizációs rendszer, magasság tartó rendszer, több repülési sebesség beállítás, Auto Flip gomb, akkumulátorkapacitás 7-10 perc, automata hazatérítő gomb, tartós felépítés légcsavarvédőkkel, LED megvilágítás, hatótávolság: 40m, HD kamera
Technikai paramérerek:
Méretek : 33 x 33 x 7cm
Tömeg: 79g
Gyro: 6-tengelyes (6-axis)
Akkmulátor : Li-Po 3.7V 480mAh
Videó felbontás: 640×480
Videó formátum: AVI
Fotó felbontás: 1280×720
Fotó formátum: JPEG
Töltés: USB
Távirányító elemek: 3 db AA (nem része a csomagolásnak).
IRÁNYÍTÁS
1. Csatlakoztassa helyesen a lítiumos akkumulátort a quadrocopter áramellátásához a képen látott módon. A quadrocopter hátsó felén lévő kapcsolót kapcsolja be, állapotjelző fénye villogni kezd.
2. A vezérlő ki-/bekapcsolóját kapcsolja be. A vezérlő jobb és bal karját egyszerre tolja fel a lehető legmagasabb pontjára majd le a lehető legalacsonyabb pontjáig, amíg a quadrocopter állapotjelző fénye folyamatosan nem kezd világítani, ez annak a jele, hogy a jelhez való csatlakozás megtörtént, és a készülék használatra kész.
3. Helyezze a quadrocopter egy nyílt területre. A repülés megkezdése előtt győződjön meg róla, hogy a quadrocopter hátsó fele Ön felé néz.
4. A vezérlő Felszálló/Leszálló gombját megnyomva a quadrocopter fel fog emelkedni.
5. Leszálláshoz tartsa lenyomva a vezérlő Felszálló/Leszálló gombját 3 másodpercig a leálláshoz.
Tartozékok: 1 db drón, 1 db távirányító, 1 db akkumulátor, 1 db USB töltő, 1 db állvány, pót légcsavarok, használati utasítás

Már csak kevés érhető el belőle

Leírás


További információk

Márka

Életkor

, , , , , , , , , , ,

Korosztály

, , , ,

Nem

Játékosszám

,

Szállítási összehasonlító táblázat: