Polly Pocket: Meglepetés csomag homokkal és kiegészítőkkel – játékfigura

Ezzel a Polly Pocket készlettel egy aprócska kis világ bújhat meg a kislányok zsebében. Divatos kiegészítők, aranyos kis elemek gondoskodnak arról, hogy az apró tokban a hangulat a tetőfokára hágjon. Felfedezhetik Polly Pocket Meglepetés kockáit. A meglepetés kockában további két zsákbamacska csomagolás található: Az egyik tartalmazza a varázslatos homokot (többféle színben), a másik csomag pedig egy mikro méretű Polly Pockat babát és további 3 tematikus kiegészítőt. Játszhatnak a homokkal, a mikro Polly Pocket babákkal, sőt az egyik kiegészítő segítségével nyomdázhatnak a homokba. A kockákat a témának megfelelően rendezhetik be. Több mint 10 féle téma érhető el, amelyek között ritka csillámos homok is található! A különböző kockákat összegyűjthetik és a babákat, kiegészítőiket összekeverve újabb féleképpen rendezhetik be azokat.

2 890 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés


További információk

Márka

Korosztály

, ,

Fiúknak vagy lányoknak?

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: