Potyi, a Flamingó (Little Live Pets)
12 490 Ft   Kosárba teszem

Potyi, a Flamingó (Little Live Pets)

Potyi, a Flamingo akit angol nevén Sherbet-nek hívnak, a Little Live Pets legviccesebb családtagja aki szeret énekelni, táncolni, visszabeszélni, enni és kakilni is, kizárólag a saját WC-jén. Potyi egy interaktív szobatiszta rózsaszín flamingó akit megetethetsz egy speciális Aqua homokkal amit kizárólag Potyi számára terveztek. Szimplán nyisd ki a csőrét és a lapátja segítségével öntsd a szájába. Miközben jóízűen fogyasztja eledelét, hallhatod ahogy csámcsog és hosszú nyakát ide-oda ingatja, majd egy fülbemászó “Uh Oh, Gotta go” mondat következtében (ami magyarul azt jelenti: O-ó, mennem kell) elkezd dalolászni. Ilyenkor gyorsan a WC-re kell helyezni, hiszen Potyi, a flamingó készen áll a pottyantásra. Miután Potyi elvégezte dolgát, a WC-ben lévő kakit kikanalazod ami mágikusan homok állagúra változik, így újra és újra fel tudod használni a hosszan tartó mókáért.

Miután Potyi, a flamingó megkönnyebbült, szívesen beszélget a gazdájához is, minden mondatát visszaismétli a felvevő gomb lenyomásának segítségével.

Az eledel csak Potyi számára étel, ezért a játék kisebbek számára felnőtt jelenléte mellett ajánlott. 4 éven aluli gyermekek számára nem javasolt.

A játékhoz az alábbi kellékek járnak:

  • Potyi a flamingó
  • 3 db AA ceruza elem
  • Potyi egyedileg gyártott WC-je.
  • 1 db lapát
  • 1 csomag újrahasználható Potyi eledel

Tökéletes ajándék bármelyik gyerek vagy akár felnőtt számára

12 490 Ft  

Már csak kevés érhető el belőle

Additional Information

Életkor

, , , , , ,

Nem

, ,

Korosztály

, ,

Szállítási összehasonlító táblázat: