Akció!

Street Magic – utcai bűvésztrükkök készlet

Varázsold el a közönségedet mutatványokkal az utcán is! A Street Magic – utcai bűvésztrükkök készlet könnyen elsajátítható művészmutatványokat tartalmaz, amikkel akár a téren, parkban is szórakoztathatod a nagyérdeműt. Parancsold meg a cipővűződnek, hogy kösse be magát, vagy nyiss ki egy gyufásdobozt a szavaiddal! Lebegtess hitelkártyát, olvass gondolatot a kártyákból, vagy mutasd meg, hogyan tudja egy papírpénz saját magát összehajtani! A Street Magic – utcai bűvésztrükkök készlet tartalma: mágikus sapka, lebeghő hitelkártya, varázs érme, mágikus cipőfűzők, utcai Monte kártya trükk, összahajtódó bankó, bűvös korong, kupak, mágikus sorsjegyek, őrült gyufásdobozok, trükkös ujjvég, spulni, láthatatlan fonál. Csomagolás méretei: 39 x 8 x 29 cm.

Elfogyott :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 20.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 25.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Korosztály

, , , ,

Korcsoport

Életkor

, , , , , , , , , , ,

Nem

, ,

  • 20.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 25.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes 2022. március 12-től. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: