Melissa & Doug Szerepjáték
Szerepjáték, Fagyizó
13 990 Ft   Kosárba teszem

Szerepjáték, Fagyizó

13 990 Ft  

Kanalazz bele ebbe a szuper, 28 darabos, fagylaltos pultos szerepjátékba! Az erős fából készült kínáló pultban nyolc különféle ízesítésű, fából készült fagylaltot találsz, hat különböző szórással, két tölcsérrel, egy műanyag pohárral, egy fagylaltos kanállal, és egy fából készült kanállal. A fagylaltos kanál pont beleillik a gombóc tetején lévő lyukba, így könnyen felemelhető majd a tölcsérbe helyezhető. Vegyél fel rendeléseket az újraírható étlapról, fizess játékpénzzel, és szolgáld fel a mennyei édességet!
Részletek:
– tartalmaz: egy fából készült kínáló pultot, nyolc gombóc fagyit, hat szórást, két tölcsért, poharat, fagyis kanalat, fából készült kanalat, és hat darab 1 dolláros bankjegyet
– a gombócokat bele lehet helyezni a tölcsérbe, vagy a pohárba és a szórás tökéletesen illeszkedik a gombócra
– emeld fel, majd engedd el a gombócokat a fagyis kanál segítségével
Fedezd fel a játék számtalan formáját:
– RENDEZD ÉS RAKÁSOLD: kérd meg gyermekedet, hogy egy előre megadott részlet alapján rendezze a fagyi gombócokat, mint például van-e benne keksz vagy nincs, vaníliás, csokis, és másfajta, vagy például azok, amiket szeret és amiket nem szeret. Számolja meg az összes gombócot, amit egy csoportba tett, vagy egymás tetejére rakosgatott. Melyik csoportban van a legtöbb, és melyikben a legkevesebb gombóc?
– FIZETÉS hat darab 1 dolláros bankjegyet is tartalmaz a játék. Adj le egy rendelést („Kérek szépen két gombóc fagyit tölcsérben, szórással!”), majd kérd meg gyermekedet, hogy számolja le a bankjegyeket, amennyire szüksége van, hogy kifizesse. Ahogy a számolási és a matematikai készsége fejlődik, kérd meg gyermekedet, hogy számolják ki van-e elegendő pénze a különböző rendelések kifizetéséhez. Például ki tudnak fizetni egy gombócot tölcsérrel? Vagy két gombócot pohárban? Esetleg három gombócot tölcsérben? És mi a helyzet a két gombócos fagyival, tetején szórással? És a három gombóc szórással?
– NÉVADÓ készítsen gyermeked finom fagylalt párosításokat és adjon nekik kreatív neveket, mint például Mennyei Málna, vagy Csupa Csoki, vagy Kedves Kriszta Kedvence. Ha gyermeked elkészült az alkotásokkal, kérd meg, hogy rajzolja őket le, írja alá nevüket és az árat, így kifüggesztheti a „Specialitásaink”-at a fagylaltozójában!
– NE HAGYD ELOLVADNI forró nyári nap van és a fagyi kezd olvadni! Szerencsére a kis lurkók sorba állnak a fagyiért. Állítsd be az órát 60 másodpercre és vegyétek fel a megrendeléseket. Az ifjú fagylaltárusok készítsenek el annyit a megrendelésekből, amennyit csak tudnak, mielőtt az idő lejár. A tölcséreket újra lehet használni!
– VIGYÁZZ, KÉSZ, RAKÁSOLJ Helyezz el négy gombóc fagyit egy sorban a padlón, és kb. 3 méterre tőle egy másik sorba a másik négy gombóc fagyit. Válasszon (1 vagy 2 gyermek) egy tölcsért. Amikor azt mondod, hogy „Vigyázz, kész, rakásolj”, akkor gyermeked válasszon egy gombócot és hangosan mondja ki az íz nevét, majd tegye a tölcsérbe. Majd a másik sorhoz futva ismét válasszon egy gombócot, majd miközben az előző gombóc tetejére helyezi azt, hangosan mondja ki az íz nevét

Már csak kevés érhető el belőle

További információk

Méretek19.56 × 34.04 × 22.1 cm
Gyártó

,

Életkor

, , , , ,

Korosztály

, ,

Nem

Márka

Szállítási összehasonlító táblázat: