Szerepjáték, Mosó, Vasaló És Szárító Készlet

16 490 Ft  

Itt az ideje a mosásnak, vasalásnak, ami még soha nem volt ennyire szórakoztató, mint most! Mosd ki, szárítsd meg és vasald ki a ruháidat ezzel a 8 darabos fából készült készlettel. Elöl tölthető mosó- és szárítógép pörgethető ablakkal, vezérlőgombokkal, hogy ki tudd választani a mosást vagy a szárítást, valamint egy vasalódeszka is tartozik hozzá. A szemetes kosár, a mosószer, a szárító lapok kényelmesen tárolhatóak a játék polcain. Vasald ki a ráncokat a pólóból, nadrágból ezzel a tartós vasalóval, melynek gombjai állíthatóak. Ha elkészültél, akkor a tiszta ruhákat tárold a ruháskosárban. A gyerekek nyilván is tudjál tartani egy ellenőrzőlistával, hogy éppen milyen házimunkát végeztek el eddig. A képzelőerőt megmozgató játék segíti a szem-kéz koordinációs készség és az önbecsülés fejlődését.
Részletek:
– szerepjáték fából készült mosó, szárító és vasalókészlet
– tartalmaz ellenőrzőlistát, ruháskosarat, vasalót, ruhákat, tisztítószert, és szárító lapokat
– elöltöltős, pörgethető ablak és vezérlőgombok a hőmérséklet beállításához
– masszív fából készült konstrukció
– segíti a szem-kéz koordinációs készség és az önbecsülés fejlődését
Fedezd fel a játék számtalan formáját! – további játéklehetőségek:
a, Stopper segítségével mérjétek meg, hogy gyermeked milyen gyorsan vasal ki gyűrődésmentesre egy ruhát
b, Beszélgessetek a ruhák szétválogatásáról (sötétekre, fehérekre és színesekre). Kérd meg gyermekedet, hogy válogassa szét babáinak ruháit színek szerint. Majd kérd meg, hogy tegye be őket a mosógépbe egyesével, miközben hangosan számolja a darabokat.
c, Hajtogassa össze gyermeked a pólókat és nadrágokat olyan picire, amennyire csak tudja. Hány rétre tudja hajtani?
d, Tegyetek be 3 pár zoknit a mosógépbe. Csukott szemmel húzzon ki mindenki 2-2 zoknit. Aki először húzz ki egymáshoz tartozó párt, az nyer.
e, Rajzoljátok a ruhákat körbe egy papírlapon, majd színezzétek ki őket. Amint készen vagytok vele, vágjátok ki őket, majd tegyétek be a mosógépbe, és vasaljátok is ki őket.

Elfogyott

További információk

Méretek15.24 × 33.02 × 26.67 cm
Gyártó

,

Életkor

, , , , ,

Korosztály

, ,

Nem

Márka

Szállítási összehasonlító táblázat: