Melissa & Doug Szerepjáték
Szerepjáték, Star Bisztró
65 990 Ft   Kosárba teszem

Szerepjáték, Star Bisztró

65 990 Ft  

Dupla móka a Star Bisztróban! Ez a masszív, dupla oldalú, fából készült játék kiválóan alkalmas bármilyen étel elkészítésére majd kínálására, tálalására. A konyha teljesen fel van szerelve, extra nagy sütő, élethű tűzhely, kétpolcos hűtőszekrény, nagy tálaló pult, amin italadagoló, fel és lenyomható karokkal rendelkező turmixkésztő gép található. A kétszemélyes boxban a vendégek bekapcsolhatják a zenegépet és meghallgathatják kedvenc számukat, sőt még pénzérmét is bedobhatnak, ami a lyuk másik oldalán esik ki egy gyűjtőtálcába.
Részletek:
– fából készült konyhai és éttermi játékkészlet, egyik oldalán konyhai jelenettel, másik oldalán pedig kétszemélyes box található
– konyhai felszerelés: sütő, tűzhely és grill, kétpolcos hűtő, italadagoló, turmixgép
– a boxban zenegép is található, pörgethető lemezzel, illetve az érme bedobására szolgáló lyukkal
– iratkapcsos jegyzetfüzet a rendelések felvételére
– 3 éves kortól javasolt
Fedezd fel a játék számtalan formáját! – további játéklehetőségek:
a, Képzeld el, hogy egy főzőműsorban szerepelsz. Miközben elmondod a közönségnek, hogyan készül az ételed, avasd be őket pár kulináris titokba. Majd üljetek át a boxba és élvezzétek a mennyei falatokat és fűzzetek hozzá megjegyzéseket.
b, Dobj egy érmét a lyukba, választ ki kedvenc stílusodat (country, pop, diszkó, stb.), majd perdüljetek táncra pár igazán szuper tánclépéssel.
c, Két kis kitömött (plüss) állatkádat ültesd be a boxba (lehet, hogy párnára szükséged lesz), majd vedd fel a rendelésüket, írd le, hogy mit kérnek, majd készítsd el, és végül szolgáld fel nekik!

Már csak kevés érhető el belőle

További információk

Méretek14.99 × 107.95 × 63.5 cm
Gyártó

,

Életkor

, , , , ,

Korosztály

, ,

Nem

Márka

Szállítási összehasonlító táblázat: