Melissa & Doug Szerepjáték
Szerepjátékok, Állatápoló Központ
65 990 Ft   Kosárba teszem

Szerepjátékok, Állatápoló Központ

Ez a tökéletes hely, ahol gondját tudod viselni a kis szőrős barátaidnak. A játéknak az orvosi rendelős oldalával, valamint az ápolós oldalával minden plüss állatkádat órák hosszat tudod vizsgálni, kezelni, kényeztetni, melynek csak a fantáziád szab határt. A tartós fából készült játék ápolóközpont tartalmaz egy “röntgen” lencsét, két cserélhető röntgenlappal, centit, vérnyomásmérő monitort, mosdatót, szórófejes tusolót és rengeteg tárolóhelyet. Számos akasztó, és polc áll rendelkezésedre a kiegészítők tárolására. A részletes összeszerelési útmutatót a játék tartalmazza (csak egy csavarhúzó szükséges hozzá, amit a készlet nem tartalmaz). A gyermeked biztosan imádni fogja a saját ápoló központot, ahol gondját viselheti az összes kis plüss állatkájának.
Részletek:
– fából készült többfunkciós plüss állatgondozó központ orvosi rendelővel az egyik oldalán és ápolóközponttal a másik oldalán
– az orvosi oldalon található “röntgen” lencse, vérnyomásmérő, mosdató és tusolófej és számos tárolóhely a kiegészítőknek
– a részletes összeszerelési útmutatót a játék tartalmazza (csak egy csavarhúzó szükséges hozzá, amit a készlet nem tartalmaz)
Fedezd fel a játék számtalan formáját! – további játéklehetőségek:
VEZESS NYILVÁNTARTÁST: vezess nyilvántartást a plüss állatodról! Egy papírlapra írd fel a plüss állatod nevét, rajzold le őt és írd fel a magasságát, súlyát és azt, hogy milyen kezeléseket kapott.
ÖRÖKBEFOGADÁSI NAP: Helyezd el a plüss állataidat a kennelben, majd szervezz Örökbefogadási Napot a központban! Ne feledj el kiállítani örökbefogadási igazolást az új gazdinak!
„ÁLLATI” MESÉK: Mesélj egy történetet az egyik plüss állatodról és sződd bele, hogy végül miért került be a Te orvosi és ápoló központodba. Talán Kátya Kutyus meghempergett a sárba és most le kell őt fürdetni? Vagy Zsiráf Zsófi torka megfájdult?

65 990 Ft  

Már csak kevés érhető el belőle

További információk

Méretek14.48 × 115.44 × 64.14 cm
Gyártó

,

Életkor

, , , , ,

Korosztály

, ,

Nem

, ,

Márka

Szállítási összehasonlító táblázat: