WOODEN.CITY
Wooden City, Da Vinci Sarlós Harci Szekér
4 390 Ft   Kosárba teszem

Wooden City, Da Vinci Sarlós Harci Szekér

4 390 Ft  

Építsd meg Leonardo da Vinci által megálmodott különleges harci szerkezetet, a lovak vontatta sarlós harci szekér élethű, működő mását!
Da Vinci XV. századi tervrajzán az ókorban is használt harci szekeret fejlesztette tovább, fogaskerekes irányítóműre erősített sarlószerű kardokkal egészítette ki, hogy az így felszerelt masina gyakorlatilag fűnyíróként kaszabolja le az ellenséges csapatok sorait.
Ez a történelmileg pontos, gumiszalag motorral működtetett Wooden City 3D puzzle modell most elrepít a csodálatos ősi mechanika tudományának világába. A részletes, képes útmutató segítségével lépésről-lépésre követheted a kiváló minőségű rétegelt lemezekből kipattintható elemek összeillesztésének módját, majd életre keltheted modelled a gumiszalag motor segítségével. Nem lesz semmilyen segédeszközre vagy ragasztóra szükséged, csak kézügyességre, időre és némi türelemre!
Garantáljuk, hogy az elkészült Wooden City modellek hosszú éveken át szobád díszei lesznek. Kiváló minőségüknek köszönhetően nem igényelnek mást, csak egy nedves ruhával történő tisztítást időnként. Anyaguk szinte 100%-ban újrahasznosítható és környezete veszélytelen.
Jellemzők:
– magas minőségű rétegelt lemezből kivágott, kipattintható elemekből
– elemek száma: 74
– gumiszalag motor a működéshez
– összerakási idő: kb. 3-4 óra
– ajánlott 14 éves kortól
Összerakott modell mérete: 23 x 10,7 x 10,4 cm

Már csak kevés érhető el belőle

További információk

Méretek2.8 × 17.5 × 24 cm
Gyártó

Életkor

, , , , ,

Korosztály

,

Nem

Márka

Szállítási összehasonlító táblázat: